Filmele cu Chris Brown

  • Chris Brown

    Chris Brown

    34 de ani
    Data nașterii: 05.05.1989
    Locul nașterii: Tappahannock, Virginia, USA
  • Regia: Andrew Sandler
    1 0
    5.6
  • Battle of the Year (2013)

    Bătălia anului

    Cea mai importantă competiție de dans din lume atrage la fiecare ediție cele mai bune echipe de pe glob. Sunt 15 ani de când nicio echipă americană nu a mai câștigat, iar asta nu-i convine lui Dante, ufondatorul competiției.

    Regia: Benson Lee
    3 0
    5.0
  • Think Like a Man (2012)

    Gândește ca un bărbat

    In cartea "Poartă-te ca o doamnă, dar gândește ca un bărbat" autorul le destăinuia femeilor ce cred bărbații despre dragoste si relații. Patru barbati se hotărăsc să le joace o festă iubitelor când își dau seama că au urmat sfaturile din carte!

    Regia: Tim Story
    14 0
    6.5
  • Takers (2010)

    Fură și fugi

    Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu.

    Regia: John Luessenhop
    22 2
    6.2
  • This Christmas (2007)

    Acest Crăciun

    Ambalată ca o comedie, dar conținând și de o doză sănătoasă de dramă, This Christmas se concentrează pe o familie afro-americană de clasă mijlocie care își sărbătorește Crăciunul împreună.

    Regia: Preston A. Whitmore II
    5 0
    6.4
  • Stomp the Yard (2007)

    În ritm de step

    Dupa moartea fratelui sau, un dansator de 19 ani se inscrie la universitatea Truth din Atlanta. Cand universitatea are nevoie de el pentru a castiga un prestigios concurs de street dancing, trebuie sĂ lase deoparte viata personala.

    Regia: Sylvain White
    4 0
    5.4