Filmele și serialele cu Chris Cooper

 • Chris Cooper

  Chris Cooper

  70 de ani
  Data nașterii: 09.07.1951
  Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
 • Irresistible (2020)

  Irezistibil

  Regia: Jon Stewart
  13 6
  6.3
 • Little Women (2020)

  Micuțele femei

  Bazată pe opera scriitoarei Louisa May Alcott, Little Women redă suișurile și coborâșurile vieții lui Jo March. În accepțiunea lui Gerwig, povestea surorilor, hotărâte să trăiască după propriile criterii, e valabilă în orice epocă - inclusiv actuala.

  Regia: Greta Gerwig
  Oscar-uri:
  96 8
  7.8
 • A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)

  O zi frumoasă în vecinătate

  Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă relația de prietenie dintre renumitul om de televiziune Fred Rogers (Tom Hanks) și jurnalistul Tom Junod.

  Regia: Marielle Heller
  40 7
  7.3
 • Regia: Seth Isler, Billy Lyons, Kim Ferraro
  1 0
  6.7
 • Homecoming (2018)

  Heidi lucrează la Homecoming, o unitate care îi ajută pe soldați să revină la viața de civil. Au trecut ani, iar Heidi a început o viață nouă, însă Departamentul de Apărare vrea să afle de ce a plecat de la Homecoming.

  Scenariul: Sam Esmail, Micah Bloomberg, Eli Horowitz
  32 6
  7.5
 • Cars 3 (2017)

  Mașini 3

  De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.

  Regia: Brian Fee
  129 9
  6.7
 • Live by Night (2016)

  Legea nopții

  Scris și regizat de Ben Affleck, „Legea nopții” se desfășoară în era prohibiției, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ține pasul.

  Regia: Ben Affleck
  154 6
  6.4
 • 11.22.63 (2016)

  Scenariul: Bridget Carpenter
  20 2
  8.2
 • Demolition (2015)

  Demolat

  Davis, un bancher de investiții, face eforturi să se descurce după ce și-a pierdut soția într-un accident de mașină. Cu ajutorul unei femei și a fiului ei, Davis începe să reconstruiască începând cu demolarea vieții pe care o cunoaștea înainte.

  Regia: Jean-Marc Vallée
  10 0
  7.0
 • August: Osage County (2013)

  Ținutul din mijlocul verii

  Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i autoarei Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagra.

  Regia: John Wells
  9 1
  7.2
 • The Company You Keep (2011)

  Regula tăcerii

  Acest thriller politic îl urmărește pe Jason Sinai, un nord-american din organizația radicală de stânga Weather Underground, care este căutat de FBI de aproape patru decenii pentru un jaf comis la o bancă din Michigan în anul 1974.

  Regia: Robert Redford
  16 1
  6.4
 • The Muppets (2011)

  Păpușile Muppets

  Noua aventură începe cu Walter și Gary, doi fani împătimiți ai păpușilor Muppets, care pleacă în vacanță în Los Angeles, iar călătoria lor include și o vizită la studiouri. Atunci află că un magnat al petrolului vrea să demoleze vechiul teatru.

  Regia: James Bobin
  Oscar-uri:
  3 0
  7.1
 • The Company Men (2010)

  Oamenii Companiei

  Filmul urmărește un an din viețile a trei bărbați ce luptă să supraviețuiască unei runde consistente de disponibilizări dintr-o companie majoră. Care vor fi rezultatele și cum vor afecta ele viețile celor trei, ale familiilor și comunităților lor?

  Regia: John Wells
  9 1
  6.7
 • The Town (2010)

  Orașul

  În timp ce-și plănuiește noua spargere, un hoț încearcă să-și pună ordine în sentimentele care le are pentru un manager de bancă și să se ferească de un agent FBI care încearcă să-l prindă cu tot cu echipa lui.

  Regia: Ben Affleck
  62 2
  7.5
 • Remember Me (2010)

  Amintește-ți de mine

  Robert Pattinson este Tyler, un tânăr care trebuie să treacă peste moartea prematură a fratelui sau. Lucrurile se schimbă în momentul în care tânărul o întâlnește pe Ally, și ea marcată, dar cu totul altfel, de o tragedie.

  Regia: Allen Coulter
  14 1
  7.1