Filmele și serialele cu Chris Cooper

 • Chris Cooper

  Chris Cooper

  73 de ani
  Data nașterii: 09.07.1951
  Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
  Oscaruri:
 • Boston Strangler (2023)

  Ucigașul din Boston

  Un thriller polițist despre reporterele deschizătoare de drumuri care au relatat despre crimele faimosului Ucigaș din Boston: Loretta McLaughlin, reporteră la ziarul Record American, și colega și prietena ei, Jean Cole. Pe măsură ce ucigașul face...

  Regia: Matt Ruskin
  63 3
  6.5
 • With/In: Volume 2 (2021)

  Înăuntru: Volumul 2

  Regia: Griffin Dunne, Bill Camp, Jonathan Cake
  0 0
  6.0
 • Irresistible (2020)

  Irezistibil

  Un strateg experimentat al Partidului Democrat îl ajută pe un fost veteran al armatei să devină primar al unui mic oraș conservator din Vestul Mijlociu. El atrage fără să vrea atenția Partidului Republican, care decide apoi să-i pună bețe în roți.

  Regia: Jon Stewart
  15 6
  6.3
 • Little Women (2020)

  Micuțele femei

  Bazată pe opera scriitoarei Louisa May Alcott, Little Women redă suișurile și coborâșurile vieții lui Jo March. În accepțiunea lui Gerwig, povestea surorilor, hotărâte să trăiască după propriile criterii, e valabilă în orice epocă - inclusiv actuala.

  Regia: Greta Gerwig
  Oscar-uri:
  106 11
  7.8
 • A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)

  O zi frumoasă în vecinătate

  Bazat pe o poveste adevărată, filmul prezintă relația de prietenie dintre renumitul om de televiziune Fred Rogers (Tom Hanks) și jurnalistul Tom Junod.

  Regia: Marielle Heller
  40 7
  7.2
 • Regia: Seth Isler, Billy Lyons, Kim Ferraro
  1 0
  6.6
 • Homecoming (2018)

  Heidi lucrează la Homecoming, o unitate care îi ajută pe soldați să revină la viața de civil. Au trecut ani, iar Heidi a început o viață nouă, însă Departamentul de Apărare vrea să afle de ce a plecat de la Homecoming.

  Scenariul: Sam Esmail, Micah Bloomberg, Eli Horowitz
  32 8
  7.4
 • Cars 3 (2017)

  Mașini 3

  De această dată îl vedem pe erou ieşit din lumina reflectoarelor după ce este învins în curse de adversari mai rapizi. Ajutat de Mater şi Sally, Lighting vrea să se întoarcă pe pistă şi să-l înfrunte pe noul star al curselor, Jackson Storm.

  Regia: Brian Fee
  131 9
  6.7
 • Live by Night (2016)

  Legea nopții

  Scris și regizat de Ben Affleck, „Legea nopții” se desfășoară în era prohibiției, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ține pasul.

  Regia: Ben Affleck
  165 6
  6.4
 • 11.22.63 (2016)

  Scenariul: Bridget Carpenter
  24 2
  8.1
 • Demolition (2015)

  Demolat

  Davis, un bancher de investiții, face eforturi să se descurce după ce și-a pierdut soția într-un accident de mașină. Cu ajutorul unei femei și a fiului ei, Davis începe să reconstruiască începând cu demolarea vieții pe care o cunoaștea înainte.

  Regia: Jean-Marc Vallée
  14 0
  7.0
 • August: Osage County (2013)

  Ținutul din mijlocul verii

  Scenariul filmului are la bază piesa de teatru cu același titlu aparținându-i autoarei Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagra.

  Regia: John Wells
  11 2
  7.2
 • The Company You Keep (2011)

  Regula tăcerii

  Acest thriller politic îl urmărește pe Jason Sinai, un nord-american din organizația radicală de stânga Weather Underground, care este căutat de FBI de aproape patru decenii pentru un jaf comis la o bancă din Michigan în anul 1974.

  Regia: Robert Redford
  18 1
  6.4
 • The Muppets (2011)

  Păpușile Muppets

  Noua aventură începe cu Walter și Gary, doi fani împătimiți ai păpușilor Muppets, care pleacă în vacanță în Los Angeles, iar călătoria lor include și o vizită la studiouri. Atunci află că un magnat al petrolului vrea să demoleze vechiul teatru.

  Regia: James Bobin
  Oscar-uri:
  4 0
  7.1
 • The Tempest (2010)

  Versiune postmodernă a piesei lui William Shakespeare, The Tempest (Furtuna), în care magicianul Prospero devine Prospera, o vrăjitoare exilată pe o insulă pustie împreună cu fiica ei de 4 ani. Ideea schimbării genului personajului principal...

  Regia: Julie Taymor
  4 1
  5.3