Filmele cu Chris Coppola

  • Chris Coppola

    Chris Coppola

    55 de ani
    Data nașterii: 26.11.1968
  • Noul sezon plin de acțiune al francizei continuă cu povestea lui Tiny, un adorabil pui Yorkie care, după ce câștiga concursul TV de cântat „Pup Star”, este înlocuită de o catelusa Yorkie fara stapan, pe nume Scrappy.

    Regia: Robert Vince
    0 1
    4.3
  • Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

    Jurnalul unui puști: Călătoria

    Călătoria familiei Heffley este dată peste cap din cauza planului lui Greg de a ajunge la o convenție. Totul este transformat într-o experiență pe care familia Heffley nu o va uita niciodată.

    Regia: David Bowers
    18 5
    4.3
  • Monkey Up (2016)

    In timp ce părinții lor sunt preocupați de noile lor cariere, o tânără fată și fratele ei se împrietenesc cu o maimuță vorbitoare care se luptă să fie luată în serios ca actor.

    Regia: Robert Vince
    0 0
    3.7
  • The Search for Santa Paws (2010)

    Căutarea lui Moș Lăbuțe

    Prequel la filmul de familie "Santa Buddies", "The Search for Santa Paws" prezinta motivele pentru care intre Santa Claus si Santa Paws s-a legat ulterior o prietenie atat de frumoasa si de stransa.

    Regia: Robert Vince
    3 0
    5.3
  • Shadow (2009)

    Umbra

    Un tânăr soldat pleacă într-o excursie cu bicicleta pe munte, unde o întâlnește pe fata viselor lui, dar și un grup de localnici violenți, care vor să-l vadă mort cu orice preț.

    Regia: Federico Zampaglione
    1 0
    5.3
  • Here's Herbie (2009)

    Regia: Mary Wickliffe
    0 0
    7.8
  • Santa Buddies (2009)

    Moș amici

    După o serie de întâmplări hazlii, Pappy Paws va trebui să aleagă între a salva Spiritul Crăciunului și a-i convinge pe cei cinci frățiori că Santa Paws chiar există sau să devină un cățel normal.

    Regia: Robert Vince
    9 0
    4.5
  • Far Cry (2008)

    Paradisul Pierdut

    Periculoasele aventuri ale reporterilor Valerie şi Tom. Jack Carver e angajat de tânăra jurnalistă pentru a-i conduce pe o insulă situată în Pacificul de nord-vest, la întâlnirea cu un informator. Totul ia o întorsătură neaşteptată.

    Regia: Uwe Boll
    10 3
    3.2
  • Undead or Alive: A Zombedy (2007)

    Zombii în Vestul Sălbatic

    Intr-un oras unde un barbat face Legea apare un nou tip de amenintare - o haita de zombie insetati de razbunare. Un visator, un incalca-legea si nepoata incredibil de sexy a lui Geronimo vor trebui sa-i infrunte pentru a supravietui...

    Regia: Glasgow Phillips
    0 0
    5.1
  • Cand un afemeiat notoriu da peste fata de care se indragostise in liceu, viata lui se da peste cap. Barbatul isi da seama ca scurtele sale relatii, in care perioada de curtare era categoric mai interesanta decat plictiseala de dupa prima noapte de...

    Regia: Archie Gips
    0 0
    4.6
  • Postal (2007)

    Bun venit în paradis

    Povestea incepe cand Joe isi cauta de lucru cu disperare, dar are o iesire violenta in momentul in care se aliaza cu Uncle Dave. Prima lor lovitura o constituie jaful unui parc de distractii, dar ei afla ca talibanii planuiesc acelasi lucru. Acum...

    Regia: Uwe Boll
    5 0
    4.5
  • BloodRayne II: Deliverance (2007)

    Regina vampirilor 2

    A trecut o suta de ani si Rayne a ajuns in orasul Deliverance, Montana, unde s-a format un periculos grup de vampiri cowboy condusi de Billy the Kid, care omoara oamenii din oras si rapeste copiii, dorind cu orice pret sa-si creeze propriul regat.

    Regia: Uwe Boll
    14 0
    2.7
  • Forbidden Warrior (2005)

    Eroina

    Bazat pe un mit Asiatic despre eroi, „Forbidden Warrior” urmãreste povestea tinerei Seki, care descoperã cã este singura persoanã în viatã cu care are abilitatea de controla o carte de magie cu puteri nemai vãzute – si trebuie sã învete cum sã...

    Regia: Jimmy Nickerson
    1 0
    3.5
  • The Polar Express (2004)

    Polar Expres

    Eroul nostru nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren - "Polar Express", iar conductorul il invita inauntru. Aventura va intrece orice imaginatie.

    Regia: Robert Zemeckis
    60 4
    6.6