Filmele și serialele cu Chris Hemsworth

  • Chris Hemsworth

    Chris Hemsworth

    40 de ani
    Data nașterii: 11.08.1983
    Locul nașterii: Melbourne, Victoria, Australia
  • Extraction 2 (2023)

    Operațiunea de recuperare 2

    După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele primului film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia unui gangster georgian nemilos...

    Regia: Sam Hargrave
    133 15
    7.0
  • Limitless (2022)

    Scenariul: Darren Aronofsky, Ari Handel
    6 1
    8.0
  • Thor: Love and Thunder (2022)

    Thor: Iubire și tunete

    Zeul tunetului se aventurează într-o călătorie diferită de orice provocare cu care s-a confruntat vreodată – una de auto-descoperire. Eforturile lui sunt întrerupte însă de un nou ucigaș galactic cunoscut sub numele de Gorr the God Butcher (Călăul...

    Regia: Taika Waititi
    243 41
    6.2
  • Spiderhead (2022)

    O legătură puternică se creează între doi deținuți (Miles Teller și Jurnee Smollett) dintr-o închisoare ultramodernă, condusă de un vizionar (Chris Hemsworth), unde li se administrează medicamente care influențează emoțiile.

    Regia: Joseph Kosinski
    50 9
    5.5
  • Extraction (2020)

    Operațiunea De Recuperare

    Tyler Rake (Chris Hemsworth), un mercenar dur care operează pe piața neagră, are parte de cea mai periculoasă misiune a vieții lui atunci când este angajat să îl salveze pe fiul răpit al unui baron al drogurilor.

    Regia: Sam Hargrave
    294 28
    6.8
  • Men in Black IV (2019)

    Bărbații în negru: Internațional

    Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor.

    Regia: F. Gary Gray
    267 39
    5.6
  • Avengers: Endgame (2019)

    Răzbunătorii: Sfârșitul jocului

    Universul este în ruină. Cu ajutorul aliaților rămași în viață, echipa Avengers se adună din nou pentru a-l opri pe Thanos - care a redus populația universului la jumătate - și a readuce ordinea.

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    492 50
    8.4
  • Bad Times at the El Royale (2018)

    Vremuri grele la El Royale

    Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire... sau totul se va duce de râpă.

    Regia: Drew Goddard
    152 28
    7.1
  • Avengers: Infinity War (2018)

    Răzbunătorii: Războiul infinitului

    Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor

    Regia: Anthony Russo, Joe Russo
    610 36
    8.4
  • 12 Strong (2018)

    Cei 12 invincibili

    12 Strong urmărește povestea primei echipe desfășurate în Afganistan după atacul asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii.

    Regia: Nicolai Fuglsig
    365 28
    6.5
  • Apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

    Regia: Taika Waititi
    577 40
    7.9
  • The Huntsman: Winter's War (2016)

    Războinicul vânător și Crăiasa zăpezii

    Lumea fantastică din Războinicul Vânător se dezvoltă acum pentru a ne arăta cât de periculos de legate sunt destinele lui Eric, vânătorul războinic, și ale maleficei regine Ravenna.

    Regia: Cedric Nicolas-Troyan
    73 5
    6.1
  • In the Heart of the Sea (2015)

    În inima mării

    În iarna anului 1820, ambarcațiunea Essex este atacată și distrusă de o balenă uriașă cu o voință distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt și lupta pentru salvare a echipajului

    Regia: Ron Howard
    52 3
    6.9
  • Vacation (2015)

    Vacanță cu peripeții

    Urmând exemplul tatălui şi sperând să obţină o apropiere mai strânsă a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) îşi surprinde soţia (Applegate) şi pe cei doi fii ai săi cu o călătorie de-a lungul ţării către parcul de distracţii Walley World.

    Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
    22 3
    6.1
  • Avengers: Age of Ultron (2015)

    Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron

    Ultron, robotul creat pentru a-i înlocui pe Răzbunători în apărarea Pământului, capătă conștiință și declară că oamenii trebuie să moară până la unul. Vor reuși Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră și Hulk să îi țină piept?

    Regia: Joss Whedon
    186 2
    7.3