Filmele și serialele cu Chris O'Dowd

  • Chris O'Dowd

    Chris O'Dowd

    44 de ani
    Data nașterii: 09.10.1979
    Locul nașterii: Boyle, County Roscommon, Ireland
  • Slumberland (2022)

    Țara Viselor

    Nemo (Marlow Barkley) în vârstă de unsprezece ani locuiește lângă mare cu tatăl ei, Peter (Kyle Chandler). El a învățat-o tot ce trebuie să știe despre mările agitate și, de asemenea, a învățat-o să navigheze. Când Peter dispare într-o zi, Nemo...

    Regia: Francis Lawrence
    35 2
    6.7
  • The Starling (2021)

    Graurul

    În urma unei pierderi, o femeie se luptă cu o pasăre bătăioasă care pune stăpânire pe grădina ei și cu un soț care încearcă să găsească o cale pentru a merge mai departe.

    Regia: Theodore Melfi
    13 0
    6.4
  • State of the Union (2019)

    Starea relației

    Filmul îi urmărește pe Louise și pe Tom care se întâlnesc într-un pub înainte de sesiunea lor de terapie maritală. Filmul spune povestea vieții lor: cum erau ei, ce i-a adus împreună și de ce au început să se îndepărteze.

    Scenariul: Nick Hornby
    5 1
    7.7
  • Juliet, Naked (2018)

    Juliet, Naked (2018) urmărește viața lui Annie și povestea ei de dragoste cu Tucker Crowe, un muzician a cărui glorie a apus, și care, de asemenea, se întâmplă să fie subiectul obsesiei muzicale a lui Duncan, fostul iubit.

    Regia: Jesse Peretz
    18 5
    6.6
  • Molly's Game (2018)

    Jocuri secrete

    Povestea adevărată lui Molly Bloom (Jessica Chastain), o schioare de nivel olimpic, care a controlat cel mai exclusivist circuit ilegal de jocuri de poker, devenind în final o țintă a FBI-ului.

    Regia: Aaron Sorkin
    188 22
    7.4
  • The Cloverfield Paradox (2018)

    Paradoxul Cloverfield

    Omenirea este în pragul războiului. Orbitând deasupra Pământului, un grup de cercetători care încearcă să rezolve o criză a energiei se trezește față în față cu o realitate alternativă misterioasă și întunecată.

    Regia: Julius Onah
    138 22
    5.5
  • Get Shorty (2017)

    Un mafiot la Hollywood

    Serialul îl prezintă pe Miles Daly, un asasin din Nevada, care încearcă să-și schimbe profesia și să devină producător de filme la Hollywood. Acolo, el îl întâlnește pe Rick Moreweather care îi devine partener.

    Scenariul: Davey Holmes
    12 0
    8.2
  • Loving Vincent (2017)

    Cu drag, Van Gogh

    O animație desprinsă din picturile lui van Gogh. Intriga prinde viață prin interviuri cu personaje apropiate de Vincent și prin reconstruirea dramatică a unor evenimente care au dus la moartea pictorului.

    Regia: DK Welchman, Hugh Welchman
    33 5
    7.8
  • The Incredible Jessica James (2017)

    Incredibila Jessica James

    După o despărțire neplăcută, o dramaturgă din New York are o întâlnire cu un designer de aplicații divorțat. Între ei se formează o legătură neașteptată.

    Regia: Jim Strouse
    6 3
    6.5
  • Mascots (2016)

    Regia: Christopher Guest
    1 0
    5.8
  • Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

    Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi

    Jacob, în vârstă de 16 ani, urmărește niște indicii care îi duc pe o insulă misterioasă, unde descoperă ruinele dărăpanate ale Școlii Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați.

    Regia: Tim Burton
    48 3
    6.7
  • The Program (2015)

    Minciuna

    Filmul va urmări incitanta ascensiune a celebrului și dizgrațiatului ciclist Lance Amstrong prin anii ’90 și până la începutul anilor 2000 și va dezvălui lupta cu cancerul a sportivului.

    Regia: Stephen Frears
    5 0
    6.5
  • St. Vincent (2014)

    Sf. Vincent

    Eroii peliculei scrise și regizate de Theodore Melfi sunt un puști ai cărui părinți tocmai au divorțat și mentorul său improbabil, Vincent, un hedonist, mizantrop și țâfnos veteran de război a cărui locuință este alături de cea a băiatului.

    Regia: Theodore Melfi
    18 1
    7.2
  • Cuban Fury (2014)

    Cucerește-o cu salsa!

    În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat să-și spună cucerește-o cu salsa!

    Regia: James Griffiths
    5 0
    6.2
  • Calvary (2014)

    Calvarul

    Părintele James este un preot bun, fidel integrităţii spirituale. Într-o zi, un bărbat nevăzut îi spune la confesional că îl va ucide tocmai pentru că nu a făcut nimic rău. James are răgaz o săptămână pentru a-şi aranja afacerile

    Regia: John Michael McDonagh
    9 1
    7.4