Filmele cu Chris Owen

  • Chris Owen

    Chris Owen

    43 de ani
    Data nașterii: 25.09.1980
    Locul nașterii: Michigan, USA
  • Fortress (2012)

    Fortress: Misiune sinucigașă

    Bataliile au avut loc pe Pamant. Dar razboiul a fost castigat pe cer.

    Regia: Mike Phillips
    18 2
    5.0
  • The Mist (2007)

    Negura

    După o furtună violentă, artistul David Drayton și locuitorii unui mic oraș sunt victimele atacului unor creaturi înfricoșătoare, camuflate de o bizară ceața extrem de densă.

    Regia: Frank Darabont
    51 4
    7.1
  • Dear Wendy (2005)

    Draga Wendy

    Draga Wendy este povestea unui tanar singuratic pe nume Dick, ce traieste in oraselul minier saracacios Estherslope. Intr-o zi el gaseste un pistolet si se simte atras in mod straniu de arma, in ciuda opiniilor sale fervent pacifiste.

    Regia: Thomas Vinterberg
    0 0
    6.5
  • American Pie Presents: Band Camp (2005)

    Plăcinta americană: Tabăra de muzică

    In Placinta Americana - Tabara de muzica, Matt, fratele mai mic al lui Stifler, este pedepsit sa-si petreaca vara intr-o tabara de muzica unde creeaza o situatie si mai jenanta cu ajutorul camerelor de filmat ascunse si al farselor de prost gust.

    Regia: Steve Rash
    19 3
    5.0
  • Gold Diggers (2003)

    Cautătorii de aur

    Doi fraieri saraci lipiti se hotarasc sa se insoare cu doua surori batrane, gandindu-se ca babele nu mai au mult de trait si ca averea si proprietatea din Beverly Hills le vor ramane lor. Doar ca și bătrânee au planul lor malefic.

    Regia: Gary Preisler
    0 0
    3.0
  • American Pie 2 (2001)

    Plăcintă americană 2

    Dupa primul an, in care au fost despartiti la colegiu, baietii - Kevin, Jim, Oz, Finch si Stifler - au inchiriat o casa pe plaja, vrand sa faca in aceasta vara cea mai nebuneasca vacanta. Dar - ca de obicei - indeplinirea visului lor depinde de fete.

    Regia: J.B. Rogers
    30 2
    6.4
  • Ready to Rumble (2000)

    Puși pe treabă

    Doi tineri pasionati de wrestling urmaresc un meci, in care vad cum eroul lor favorit, Jimmy King, este eliminat pe nedrept de la titlul mondial, de catre alti 2 luptatori. In urma acestui eveniment cei 2 tineri se hotarasc sa isi ajute eroul sa...

    Regia: Brian Robbins
    1 0
    5.3
  • October Sky (1999)

    Racheta lui Homer

    Film inspirat dintr-un caz real. Anii '57, orașul minier Coalwood. Fiul unui miner, Homer, un copil destinat mineritului, are alte gânduri, de când a aflat că s-a lansat primul satelit artificial al Pământului. El vrea să construiască o rachetă!

    Regia: Joe Johnston
    12 0
    7.8
  • American Pie (1999)

    Plăcintă americană

    Jim e un băiat ca oricare altul numai că e disperat din cauza virginității. De când părinții săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit și mai disperate.

    Regia: Chris Weitz, Paul Weitz
    38 6
    7.0