Filmele și serialele cu Chris Rock

 • Chris Rock

  Chris Rock

  57 de ani
  Data nașterii: 07.02.1965
  Locul nașterii: Andrews, South Carolina, USA
 • Spiral: From the Book of Saw (2021)

  Spiral: Următorul capitol Saw

  Lucrând în umbra unui apreciat veteran al poliției, detectivul Ezekiel Banks și partenerul său începător se ocupă de o investigație a crimelor care amintesc într-un mod tulburator de trecutul înfiorător al orașului.

  Regia: Darren Lynn Bousman
  72 11
  5.2
 • The Witches (2020)

  Vrăjitoarele

  Povestea are în centru un băiat de şapte ani, care dă peste un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase omenirea fără copii. Ajutat de bunica lui, băiatul porneşte la o vânătoare de vrăjitoare încearcând să le demaşte înainte de a fi prea târziu

  Regia: Robert Zemeckis
  72 16
  5.3
 • Tamborine (2018)

  Regia: Bo Burnham
  1 0
  6.6
 • Nobody's Fool (2018)

  Nimeni nu mă păcălește

  Tanya este o deținută recent eliberată, care încă se obișnuiește cu viața în libertate, în timp ce sora ei Danica este preocupată să-și întregească viața aparent perfectă cu un bărbat pe care l-a cunoscut online.

  Regia: Tyler Perry
  10 1
  4.8
 • The Week Of (2018)

  Regia: Robert Smigel
  42 28
  5.2
 • A Very Murray Christmas (2015)

  Un Crăciun cu Murray

  Bill Murray se teme că nimeni nu va apărea la emisiunea sa din cauza unei furtuni de zăpadă masive din orașul Noul York. Prin noroc și perseverență, oaspeții sosesc la Hotelul Carlyle din Gotham pentru al ajuta - dansând și cântând în spiritul de...

  Regia: Sofia Coppola
  1 1
  5.5
 • Iverson (2014)

  Regia: Zatella Beatty
  0 0
  7.0
 • Top Five (2014)

  Primii cinci

  Povestea unui comediant din New York, ajuns vedeta de cinema, a carui neasteptata intalnire cu un jurnalist (Rosario Dawson) il forteaza sa isi confrunte trecutul si cariera de comedie lasate în urma.

  Regia: Chris Rock
  0 2
  6.4
 • Fargo (2014)

  În centrul atenției este agentul de asigurări Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață nu-i e pe plac. O slujbă plictisitoare, o soție cicălitoare, și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, toate cumulate îl duc la o acțiune radicală.

  Scenariul: Noah Hawley
  265 6
  8.9
 • Grown Ups 2 (2013)

  Oameni mari și fără minte

  Trei ani au trecut de la aventurile din primul film, iar acum îl descoperim pe Lenny (Adam Sandler) revenit, alături de familie, în orașul unde a crescut. Adulții învață de la copiii lor ce înseamnă să provoci dezastru în jur.

  Regia: Dennis Dugan
  20 1
  5.3
 • Two Days in New York (2012)

  Două zile la New York

  Marion (Julie Delpy) s-a despărțit de Jack (pe care l-a întâlnit în filmul precendent, Two Days in Paris) și trăiește acum la New York alături de copilul ei. Dar când familia ei decide să vină în vizită, lucrurile o iau razna, mai ales că aceștia...

  Regia: Julie Delpy
  3 0
  6.0
 • What to Expect When You're Expecting (2012)

  Pregătește-te, că vine

  Cinci cupluri se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă și plină bucurii călătorii din viață, aceea de a da naștere unui copil. Cu teamă, umor și multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte.

  Regia: Kirk Jones
  7 1
  5.7
 • Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)

  Madagascar 3: Fugăriți prin Europa

  Ca sa încheie cercul, producătorii sunt convinși că de această dată Alex va reuși să ajungă din nou în New York, pentru a-și relua locul de rege neîncoronat al grădinii zoologice.

  Regia: Conrad Vernon, Tom McGrath, Eric Darnell
  20 0
  6.8
 • Grown Ups (2010)

  Oameni mari și fără minte

  O comedie despre 5 buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după 30 de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei 5 vor descoperi că a îmbătrâni nu e egal cu a te maturiza.

  Regia: Dennis Dugan
  21 2
  6.0
 • Death at a Funeral (2010)

  Înmormântare cu peripeții

  O intimă şi obişnuită ceremonie de înrmormântare se transformă într-un real dezastru cu secrete de familie dezvăluite şi corpuri neînsufleţite încurcate...

  Regia: Neil LaBute
  14 3
  5.7