Filmele și serialele cu Chris Tucker

  • Chris Tucker

    Chris Tucker

    52 de ani
    Data nașterii: 31.08.1971
    Locul nașterii: Atlanta, Georgia, USA
  • Air (2023)

    Descoperiți parteneriatul care a schimbat jocul dintre un Michael Jordan nedescoperit pe atunci și divizia de baschet a Nike, care a revoluționat lumea sportului și a culturii cu brandul Air Jordan.

    Regia: Ben Affleck
    42 2
    7.4
  • Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

    Lungul drum al lui Billy Lynn

    Filmul are ca fundal viața unui erou al Războiului din Irak și al colegilor săi, forțați să retrăiască ororile unui război ce a făcut din ei niște celebrități, dar continuă să îi lipsească de cei mai frumoși ani ai vieții.

    Regia: Ang Lee
    18 7
    6.2
  • Silver Linings Playbook (2012)

    Scenariu pentru sfârșit fericit

    Pat a petrecut 4 ani într-un ospiciu după ce a fost înșelat și părăsit de soția lui, Nikki. Mutându-se cu părinții după ce este externat, Pat are impresia că nu a lipsit mai mult de câteva luni și vrea să o recucerească pe Nikki

    Regia: David O. Russell
    Oscar-uri:
    54 7
    7.7
  • Rush Hour 3 (2007)

    Ora de vârf 3

    În a treia parte a celebrei comedii de acțiune, improbabilul duo de detectivi Carter (Tucker) și Lee (Jackie Chan) luptă din nou cu răufăcătorii chinezi. De data aceasta într-un loc nou: Parisul, amenințat de o triadă mafiotă din Hong Kong.

    Regia: Brett Ratner
    64 0
    6.2
  • Rush Hour 2 (2001)

    Ora de vârf 2

    Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (JACKIE CHAN) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Dar lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    6.7
  • Rush Hour (1998)

    Ora de vârf

    Cu un Jackie Chan mai in forma ca niciodata si un Chris Tucker rau de gura, acest film e doldora de situatii comice si efecte speciale. Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon.

    Regia: Brett Ratner
    66 0
    7.0
  • Money Talks (1997)

    Banii vorbesc

    Mai tot timpul pus pe inselatorii si afaceri dubioase, lui Hatchett i se infunda cand este arestat. In timp ce este transportat de la un loc de detentie la altul, Hatchett este incatusat alaturi de unul dintre cei mai mari hoti de diamante din lume.

    Regia: Brett Ratner
    19 0
    6.2
  • Jackie Brown (1997)

    Jackie Brown este o stewardesa care transporta bani murdari pentru un traficant de arme, dar la unul dintre transporturi cade in plasa intinsa de agentul Ray Nicolete si politistul Mark Dargus. Jackie joaca ingenios cartea inocentei...

    Regia: Quentin Tarantino
    37 1
    7.5
  • The Fifth Element (1997)

    Al cincilea element

    Actiunea se petrece in viitor, la o distanta de 250 de ani. Planeta este amenintata de venirea Raului... Numai Al Cincilea Element (interpretat de Milla Jovovich) poate salva lumea de la cucerire. Aceeasi lupta cu Raul are loc la fiecare 500 de ani.

    Regia: Luc Besson
    143 5
    7.6
  • Dead Presidents (1995)

    Fără speranță

    Dupa succesul inregistrat de pelicula de debut "Menace II Society", Albert Hughes impreuna cu fratele sau, Allen, lanseaza un nou proiect ambitios care analizeaza viata politica si sociala a comunitatii afro-americane de la sfarsitul anilor ’60...

    Regia: Albert Hughes, Allen Hughes
    12 2
    6.9
  • Friday (1995)

    Vineri

    Craig (Ice Cube) si Smokey (Chris Tucker) sunt doi tineri din Los Angeles aflati intr-o permanenta cautare de bani pentru distractii. Filmul incepe cu o zi obisnuita din viata lor, o dupa-amiaza de vineri, in care, ca de obicei, cei doi tineri...

    Regia: F. Gary Gray
    27 1
    7.2