Filmele cu Christa Campbell

  • Christa Campbell

    Christa Campbell

    51 de ani
    Data nașterii: 07.12.1972
    Locul nașterii: Oakland, California, USA
  • Awaken (2015)

    Filmul prezinta povestea unui grup de oameni care se trezesc pe o insulă unde sunt vânați si atrasi într-un complot sinistru pentru a le fi recoltate organele.

    Regia: Mark Atkins
    2 0
    3.5
  • Straight A's (2013)

    Straight A's este o comedie romantică regizată de James Cox. Scott (Ryan Phillippe), un om care a stat timp de 10 ani într-o clinică de dezintoxicare este bântuit de fantoma mamei sale moarte care încearcă să-l convingă să se întoarcă acasă la...

    Regia: James Cox
    0 0
    5.6
  • Spiders (2013)

    Păianjeni 3D

    În urma unui accident la o stație veche din spatial sovietic, in tunelul din metrou apare o nouă specie de paianjeni letali.

    Regia: Tibor Takács
    1 1
    3.4
  • Drive Angry (2011)

    Iadul se dezlănțuie

    Nicolas Cage este Milton, un bărbat scăpat din iad (la propriu) pentru a da de urma sectei care i-a ucis fiica și plănuiește să-i sacrifice nepoata. Oponentul său principal este Contabilul, mâna dreaptă a diavolului.

    Regia: Patrick Lussier
    42 2
    5.4
  • The Mechanic (2011)

    Mecanicul

    Arthur Bishop (Jason Statham) este un "mecanic", un asasin de elită cu un cod de onoare strict şi cu un talent unic pentru eliminarea ţintelor. Este o slujbă care necesită profesionalism desăvârşit şi o detaşare absolută, iar Bishop e cel mai bun.

    Regia: Simon West
    90 1
    6.5
  • Cool Dog (2010)

    Un cățel curajos

    Jimmy este un pusti de 10 ani, care locuiește cu tatăl său, mama vitregă și cu cel mai bun prieten - un ciobanesc german, Rainy. Tatăl lui Jimmy e promovat, ceea ce presupune trecerea la o noua casa, care nu are spatiu pentru un animal de companie.

    Regia: Danny Lerner
    5 0
    3.8
  • Finding Bliss (2009)

    Cum să-ți găsești fericirea

    Regia: Julie Davis
    2 1
    5.2
  • The Tomb (2009)

    Regia: Michael Staininger
    3 2
    3.8
  • Lies & Illusions (2009)

    Minciuni și iluzii

    Wes Wilson, un talentat scriitor ce caută decizia corectă în a alege cu care dintre cele două iubite pe care le are să rămână, realizează că este vânat de un grup de spioni care dorește recuperarea unor diamante furate.

    Regia: Tibor Takács
    1 1
    3.5
  • Morții se ridică și pun stăpânire pe un orășel din statul Colorado. Doar câțiva oameni au rămas neinfectați, ei fiind acum nevoiți să tragă cu dinții de supraviețuire

    Regia: Steve Miner
    7 3
    4.5
  • Hero Wanted (2008)

    Erou dorit

    Filmul reprezintă o poveste despre supraviețuire, despre putere și determinare și despre cât ai de luptat ca, după ce, din erou ai ajuns pe lista de "most-wanted" a poliției, să reușești să te reabilitezi.

    Regia: Brian Smrz
    4 0
    5.6
  • Showdown at Area 51 (2007)

    Alien: Ultima șansă

    Filmul prezinta lupta clasica dintre fortele binelui si cele ale raului intr-o maniera speciala. Doi extraterestri care se prabusesc pe Pamant sunt in conflict din cauza unei arme care se afla ingropata pe planeta umana. In timp ce unul dintre ei...

    Regia: C. Roma
    2 0
    3.3
  • The Black Hole (2006)

    Experiment infernal

    In laboratoarele stiintifice din St. Louis, Missouri, o echipa de cercetatori realizeaza o serie de experimente spectaculoase, insa in timpul acestora are loc o defectiune la un accelerator de particule. Accidentul are urmari tragice, creand pe...

    Regia: Tibor Takács
    4 1
    3.3
  • The Wicker Man (2006)

    Ritual sangeros

    Ofiterul Edward Malus (Nicholas Cage) gaseste pe o autostrada din California o papusa pe care i-o inapoiaza unei fetite aflata intr-o masina. Cateva momente mai tarziu, un camion izbeste masina.

    Regia: Neil LaBute
    4 0
    3.8
  • Mansquito (2005)

    Omul-țânțar

    Un doctor specializat in raspandirea bolilor descopera un ser, aflat in stare experimentala de dezvoltare. Doctorul obsedat de noua sa inventie incearca noul ser pe el. Experimentul are insa, consecinte grave, deoarece el se transforma intr-o...

    Regia: Tibor Takács
    0 0
    3.7