Filmele și serialele cu Christina Milian

  • Christina Milian

    Christina Milian

    42 de ani
    Data nașterii: 26.09.1981
    Locul nașterii: Jersey City, New Jersey, USA
  • Resort to Love (2021)

    Cui pe cui se scoate

    Dărâmată de o decepție și o carieră distrusă, o cântăreață acceptă o slujbă într-o stațiune insulară, tocmai locul în care fostul ei logodnic urmează să se însoare.

    Regia: Steven K. Tsuchida
    11 8
    5.7
  • Soundtrack (2019)

    Sunetul iubirii

    Iubirea, pierderea și șansa la ceva nou se întâlnesc în această dramă muzicală despre doi artiști cu probleme care își trăiesc viața din plin la Los Angeles.

    Scenariul: Joshua Safran
    2 1
    6.8
  • Falling Inn Love (2019)

    Hanul cu noroc

    O carieristă din San Francisco câștigă un han neozeelandez și renunță la viața de oraș pentru a remodela și revinde rusticul imobil cu ajutorul unui constructor chipeș. (d)

    Regia: Roger Kumble
    34 3
    5.7
  • Grandfathered (2015)

    Tata mare

    Scenariul: Daniel Chun
    0 1
    6.9
  • Baggage Claim (2013)

    Dragoste la inaltime

    Promitandu-si sa nu ajunga cea mai batrana si singura femeie din familie care nu se marita, Montana trebuie sa faca rost de un logodnic in mai putin de o luna, pana la nunta surorii sale.

    Regia: David E. Talbert
    6 0
    5.1
  • The Voice (2011)

    Vocea

    Scenariul: John de Mol
    0 0
    6.5
  • Caitlin este o stea de cinema cam petrecareata. Intr-o noapte se ineaca cu o maslina dintr-un pahar de vodka, moare si devine fantoma. Are misiunea de a o avertiza pe Sloan, o femeie frumoasa si cu o cariera de invidiat, de greselile pe care le face.

    Regia: Gil Junger
    3 0
    5.4
  • Bring It On: Fight to the Finish (2009)

    Majoretele: Luptă până la capăt

    Totul începe în vestul L.A.-ului, unde Lina și echipa ei mai au puțin până la atingerea pragului cel mare. Dar visul e spulberat de mama Linei, care se căsătorește cu un bărbat din Malibu, iar mutarea devine iminentă.

    Regia: Bille Woodruff
    4 0
    5.1
  • Pulse (2006)

    Impuls ucigaș

    Hackerul Josh sparge computerul unui om de ştiinţă care tocmai dezvolta un puternic semnal wireless. Din cauza intruziunii lui Josh este declanşată o misterioasă forţă care le ia fiinţelor umane dorinţa de a trăi şi le împinge la sinucidere....

    Regia: Jim Sonzero
    4 0
    4.7
  • Man of the House (2005)

    Polițist sub acoperire

    În momentul în care cinci majorete sunt martore la asasinarea unui informator, se impune o supraveghere permanentă a fetelor, pentru a nu deveni următoarele victime

    Regia: Stephen Herek
    25 0
    5.4
  • Be Cool (2005)

    Fii șmecher

    In aceasta continuare a succesului Get Shorty / Un mafiot la Hollywood, Chili Palmer (John Travolta) se implica in industria muzicala. In scena mai apar o crima, mai multi mafioti si un bodyguard homosexual care vrea sa devina cantaret.

    Regia: F. Gary Gray
    15 0
    5.6
  • Love Don't Cost a Thing (2003)

    Dragostea nu are pret

    Alvin Johnson (Nick Cannon), considerat de catre colegii sai drept „fraierul liceului”, plateste o majoreta sa pozeze drept prietena lui. Filmul este un remake al productiei „Can’t buy Me Love” cu Patrick Dempsey in rolul principal.

    Regia: Troy Byer
    0 0
    5.2