Filmele și serialele cu Christine Ebersole

  • Christine Ebersole

    Christine Ebersole

    71 de ani
    Data nașterii: 21.02.1953
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • Scenariul: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Alan J. Higgins
    7 1
    7.0
  • The Wolf of Wall Street (2013)

    Lupul de pe Wall Street

    Filmul este bazat pe bestseller-ul cu același titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80, până în anii '90 (când cariera lui este zdruncinată și ajunge să fie condamnat la închisoare)

    Regia: Martin Scorsese
    72 7
    8.2
  • The Big Wedding (2013)

    Nuntă cu peripeții

    Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Don și Ellie (De Niro si Diane Keaton) sunt forțați să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această șaradă a fost pusă la cale când la nunta fiului lor adoptiv vine, din senin, mama biologică a tânărului.

    Regia: Justin Zackham
    17 0
    5.6
  • Cei opt participanți ai unui reality show realizează că emisiunea a fost anulată și pornesc într-o călătorie pentru a cere redifuzarea.

    Regia: Greg Franklin
    1 0
    6.1
  • Un tanar primeste o slujba, la o inchisoare in care, fratele sau isi asteapta pedeapsa cu moartea. Ironia face ca, tanarul a ocupat postul de... calau!

    Regia: Kyle Bergersen
    0 0
    5.3
  • Double Platinum (1999)

    Muzica vieții

    Olivia King (Diana Ross) este o tanara care renunta la fiica ei pentru a-si construi o cariera muzicala. Peste ani, Olivia este un star in muzica, iar fiica ei, Kayla (Brandy Norwood) este o adolescenta talentata care-si doreste sa devina o...

    Regia: Robert Allan Ackerman
    0 0
    5.9
  • My Favorite Martian (1999)

    Marțianul meu preferat

    Tim O’Hara (Jeff Daniels) este un reporter de televiziune ambitios care, fara sa vrea, face o gafa majora si o compromite, in timpul unei transmisiuni in direct pe fiica sefului sau. Bineinteles ca Tim este imediat concediat. La putin timp dupa...

    Regia: Donald Petrie
    10 0
    5.1
  • 'Til There Was You (1997)

    Cu dragostea pe urme

    Gwen si Nick sunt facuti unul pentru celalalt, dar drumurile lor nu se intalnesc niciodata. Ea este o scriitoare de succes si o romantica incurabila care-l cauta pe "dl Perfect", el este un arhitect de succes si un mitoman incurabil care nu-si...

    Regia: Scott Winant
    0 0
    4.8
  • Black Sheep (1996)

    Oaia neagră

    Chipes si volubil, politicianul Al Donnelly este angajat in cursa pentru fotoliul de guvernator, iar totul pare sa mearga excelent. Din pacate pentru Al, contracandidata lui, guvernatoarea Tracy, ii afla punctul slab si este hotarata sa profite.

    Regia: Penelope Spheeris
    13 1
    6.2
  • My Girl 2 (1994)

    Fata mea 2

    Vada Sultenfuss intra in vacanta si are o tema: sa scrie un eseu despre o persoana pe care o admira, dar pe care nu a intalnit-o niciodata. Se hotaraste sa scrie despre mama sa, dar isi da seama ca stie prea putine lucruri despre aceasta.

    Regia: Howard Zieff
    3 0
    5.3
  • Richie Rich (1994)

    Mostenitor al unui imperiu estimat la 70 de miliarde de dolari, domnisorul Richie (Macaulay Culkin) s-a nascut si traieste intr-o lume de vis. Are roller coaster, antrenorul personal de baseball si restaurantul McDonald’s propriu, la etaj.

    Regia: Donald Petrie
    10 0
    5.4
  • Folks! (1992)

    O familie neobisnuita

    Jon are tot ce-si doreste pentru a fi fericit: o slujba buna, o sotie frumoasa si iubitoare si doi copii adorabili. Cand mama lui se imbolnaveste, iar tatal, senil, da foc la casa, Jon este nevoit sa-si aduca parintii sa locuiasca impreuna cu el....

    Regia: Ted Kotcheff
    0 0
    5.6
  • Ghost Dad (1990)

    Tatal fantoma

    Elliot, un văduv cu trei copii, suferă un accident și ajunge în comă. Dar spiritul său părăsește corpul în tot acest timp și se transformă într-o fantomă ce se plimbă peste tot și se materializează numai noaptea.

    Regia: Sidney Poitier
    1 0
    4.4
  • Mac and Me (1988)

    Regia: Stewart Raffill
    6 0
    3.4
  • Amadeus (1984)

    "Foarte mult din ceea ce ofera filmul arata ca o supraelaborare din unghiul teatrului a ceea ce era, din acelasi unghi, mult mai exaltat in original. In acelasi timp, e greu de identificat vreun element interpretativ care sa nu faca parte din...

    Regia: Miloš Forman
    Oscar-uri: x 8
    40 2
    8.4