Filmele și serialele cu Christoph Waltz

  • Christoph Waltz

    Christoph Waltz

    67 de ani
    Data nașterii: 04.10.1956
    Locul nașterii: Vienna, Austria
    Oscaruri:
  • Regia: Jeffrey Walker
    69 9
    6.1
  • Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)

    Pinocchio, de Guillermo del Toro

    Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reinventează povestea clasică semnată de Carlo Collodi, despre o marionetă de lemn care prinde viață în mod magic pentru a alina suferința unui tâmplar pe nume Geppetto. Acest musical fantastic...

    Regia: Guillermo del Toro, Mark Gustafson
    Oscar-uri:
    13 1
    7.6
  • Dead for a Dollar (2022)

    Vanatori de recompense

    Regia: Walter Hill
    63 12
    5.4
  • No Time to Die (2021)

    Nu e vreme de murit

    Acțiunea din No Time to Die/Nu e vreme de murit are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când...

    Regia: Cary Joji Fukunaga
    Oscar-uri:
    327 29
    7.3
  • Scenariul: Scott Elder, Josh Harmon, Nick Santora
    25 4
    6.6
  • Alita: Battle Angel (2019)

    Alita: Îngerul războinic

    Alita, o tânără cyborg fără amintiri, realizează că are o cunoaștere instinctivă a artelor marțiale Panzer Kunst. Căutându-și amintirile, Alita străbate ținuturile pustiite ale lumii dominate de prezența obsedantă a minunatului oraș plutitor Tiphares

    Regia: Robert Rodriguez
    557 30
    7.3
  • Downsizing (2017)

    Mini-oamenii

    Ce se întâmplă când, în încercarea de a găsi o rezolvare la problema suprapopulării planetei, oamenii de știință norvegieni descoperă o modalitate de a micșora oamenii până ajung la 13 cm înălțime?

    Regia: Alexander Payne
    117 37
    5.8
  • Tulip Fever (2017)

    Febra Lalelelor

    O poveste de dragoste ilicită, între o tânără patriciană olandeză și pictorul angajat de soțul ei pentru a-i face portretul, ia o întorsătură catastrofală atunci când cei doi amanți decid să se arunce în vârtejul nebuniei din jurul lor.

    Regia: Justin Chadwick
    92 6
    6.2
  • The Legend of Tarzan (2016)

    Legenda lui Tarzan

    Tarzan, după adaptarea la viața din Londra, este chemat înapoi la fosta lui casă din junglă ca să investigheze activitățile unei tabere miniere.

    Regia: David Yates
    98 6
    6.2
  • Spectre (2015)

    Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigație ce-i dezvăluie acțiunile unei organizații sinistre.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri:
    144 1
    6.8
  • Big Eyes (2014)

    Ochi mari

    Film biografic despre Margaret Keane, pictoriță americană ce s-a bucurat de un fenomenal succes în anii '50, când portretele ei scoase în evidență de ochii supradimensionați erau extrem de populare, vândute sub numele soțului pictoriței, Walter.

    Regia: Tim Burton
    17 0
    7.0
  • Horrible Bosses 2 (2014)

    Șefi de coșmar 2

    Sătui să mai asculte de șefi, Kurt, Dale și Nick decid să-și fondeze propria afacere. Doar că un investitor le dă lumea peste cap anulându-le orice șansă de succes financiar. Ca să rezolve problema, eroii pun la cale răpirea fiului investitorului

    Regia: Sean Anders
    32 2
    6.3
  • The Zero Theorem (2013)

    Teorema zero

    The Zero Theorem il are in prim plan pe Qohen (Christoph Waltz), un barbat emotiv care traieste intr-o biserica si care si-a petrecut majoritatea vietii asteptand un apel menit sa-i defineasca viata.

    Regia: Terry Gilliam
    12 3
    6.0
  • Django Unchained (2012)

    Django dezlănțuit

    Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz).

    Regia: Quentin Tarantino
    Oscar-uri:
    92 5
    8.5