Filmele cu Christopher Adamson

  • Christopher Adamson

    Christopher Adamson

    67 de ani
    Data nașterii: 06.06.1956
    Locul nașterii: Ewell, England, UK
  • Leatherface (2017)

    Fața de piele

    O incursiune în adolescența faimosului Jackson, horror-ul Leatherface dezvăluie motivația și felul în care acesta a devenit nemilosul ucigaș fără chip. Filmul Leatherface prezintă povestea care precedă întâmplările sângeroase din "Masacrul din Texas"

    Regia: Alexandre Bustillo, Julien Maury
    60 19
    5.0
  • F (2010)

    Un grup de profesori trebuie să se apere de o gasca de copii criminali, când școala lor ramane sub asediu după ore.

    Regia: Johannes Roberts
    0 0
    4.6
  • Allan Quatermain and the Temple of Skulls (2008)

    Allan Quatermain si templul craniilor

    Aristocratii lady Anna si sir Henry calatoresc spre Africa de Sud cu scopul de a-si gasi fratele disparut in timpul unei expeditii de cautare a fabuloasei comori a regelui Solomon.

    Regia: Mark Atkins
    3 2
    2.3
  • Evil Aliens (2005)

    O persoana este rapita de extretarestri pe o insula de langa tarmul Tarii Galilor. Echipajul unui emisiuni TV condus de Michelle Fox este atras de poveste si pleaca sa cerceteze. Acestia nu cred in extraterestri si iau totul ca pe o gluma. Dar...

    Regia: Jake West
    4 4
    5.2
  • The Count of Monte Cristo (2002)

    Contele de Monte Cristo

    Tanarul Edmond este condamnat la inchisoare pe viata de asa-zisii lui prieteni, pe insula Chateau d'If, o fortareata de maxima securitate. Aici il intalneste pe Abele, care ii spune de o comoara ascunsa pe o insula a carei locatie doar el o cunoaste.

    Regia: Kevin Reynolds
    65 6
    7.7
  • Les Misérables (1998)

    Mizerabilii

    Jean Valjean este condamnat la ani grei de ocna pentru furtul unei bucati de paine si, cand reuseste sa evadeze, e nevoit sa se ascunda de necrutatorul inspector Javert.

    Regia: Bille August
    35 0
    7.4
  • Judge Dredd (1995)

    Judecătorul Dredd

    Anul 2139. Pământul a devenit un loc nelocuit numit acum „Pământul Blestemat”. Toți locuitorii planetei au fost îngrămădiți în câteva orașe numite „Mega Orașe”. Sistemul juridic obișnuit a devenit ineficient, până intră în acțiune „Judecătorul”.

    Regia: Danny Cannon
    42 0
    5.6
  • The Three Musketeers (1993)

    Cei trei muschetari

    D'Artagnan, un spadasin provincial, călătorește până la Paris pentru a deveni gardianul regelui, adică un muschetar. Între timp, cardinalul Richelieu, maleficul consilier regal încearcă uzurpa puterea suveranului și de a conduce el însuși Franța.

    Regia: Stephen Herek
    40 2
    6.4
  • Bullseye! (1990)

    Drept la țintă!

    Doi escroci se folosesc de asemănarea fizică izbitoare pe care o au cu doi fizicieni angajați într-un proiect important și reușesc să afle un secret păzit cu strășnicie, devenind implicați în lumea fascinantă a spionajului.

    Regia: Michael Winner
    0 0
    4.5