Filmele cu Christopher Berry

  • Christopher Berry

    Christopher Berry

  • The Hunt (2020)

    Vânătoarea de oameni

    Câțiva indivizi care nu se cunosc între ei se trezesc într-un loc necunoscut fără să-și poată aminti cum au ajuns acolo. Nu știu nici că au fost aleși pentru un scop foarte precis: să fie vânați.

    Regia: Craig Zobel
    150 27
    6.5
  • Dark Meridian (2017)

    Regia: Rankin Hickman
    6 0
    4.7
  • Kidnap (2017)

    Răpirea

    O mamă nu se dă în lături de la nimic ca să-şi recupereze fiul răpit.

    Regia: Luis Prieto
    167 18
    5.9
  • Jack Reacher: Never Go Back (2016)

    Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!

    Ajuns la vechea sa bază militară din Virginia, Reacher este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste "scăpări", protagonistul este hotărât să facă totul pentru a scoate adevărul la lumină.

    Regia: Edward Zwick
    134 5
    6.1
  • Free State of Jones (2016)

    Prețul libertății

    În timpul Războiului Civil American, curajosul fermier Newt Knight sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor.

    Regia: Gary Ross
    30 1
    6.9
  • The Whole Truth (2016)

    Adevărul absolut

    Filmul urmărește încercările unui avocat al apărării de a dovedi nevinovăția clientului său adolescent, acuzat că și-a omorât tatăl miliardar.

    Regia: Courtney Hunt
    29 0
    6.2
  • The Duel (2016)

    Duelul

    În acest film western ce are loc în anii 1880, un polițist texan este trimis într-un orășel pentru a investiga o serie de crime. Acolo, el se confruntă cu un preot cu intenții rele care conduce comunitatea locală cu asprime.

    Regia: Kieran Darcy-Smith
    16 0
    5.8
  • American Hero (2015)

    Erou american

    Melvin, un erou reticent care este departe de a fi super, și-a suprimat puterile telekinetice ani de zile cu băutură, droguri și femei. În acest proces, el a eșuat practic la toate, mai ales ca părinte pentru fiul său. După o intalnire cu moartea,...

    Regia: Nick Love
    4 0
    5.0
  • The Runner (2015)

    Factor de risc

    Colin Pryce este un congresman alb care a castigat alegerile intr-un district de oameni de culoare. Cand zona se confrunta cu un dezastru ecologic, Colin castiga simpatia generala, numai ca imagini compromitatoare ii da planurile peste cap.

    Regia: Austin Stark
    7 1
    4.7
  • Shadow People (2013)

    Gazda unui talk-show de radio dezvaluie o conspiratie despre intalnirile cu fiintele misterioase cunoscute sub numele de "the shadow people" si rolul lor in decesele inexplicabile a catorva sute de victime in anii '80.

    Regia: Matthew Arnold
    5 1
    5.3
  • Swamp Shark (2011)

    Prădătorul din mlaștină

    O familie foarte unită și mai mulți prieteni apropiați își unesc forțele pentru a vâna un rechin care a suferit mutații genetice și care a adus prăpădul în micul lor oraș de pe malul unui râu.

    Regia: Griff Furst
    0 0
    3.7