Filmele și serialele cu Christopher Cazenove

  • Christopher Cazenove

    Christopher Cazenove

    Data nașterii: 17.12.1945
    Decedat: 07.04.2010 (64 de ani)
  • A Knight's Tale (2001)

    Povestea unui cavaler

    Pentru William, de origine modestă, fiul unui meşter de acoperişuri din stuf, i se pare imposibil să-şi ducă vreodată la bun sfârşit visul de a deveni într-o zi cavaler.

    Regia: Brian Helgeland
    25 2
    7.0
  • Aces: Iron Eagle III (1992)

    Vulturul de fier III

    Regia: John Glen
    8 0
    3.7
  • To Be the Best (1992)

    Să fii cel mai bun

    Paula O'Neill (Lindsay Wagner) este mostenitoarea imperiului Harte si are toate atuurile pentru a fi cea mai fericita femei din lume: este bogata, este casatorita cu puternicul om de afaceri Shane O’Nell (David Robb), are un copil. Paula...

    Scenariul: Tony Wharmby
    4 1
    4.8
  • Three Men and a Little Lady (1990)

    Trei bărbați și o fetiță

    Trei barbati si un bebelus se petrece la sase ani dupa ce Peter, Michael si Jack practic au adoptat-o pe micuta Mary. Cei trei tati sunt insa devastati cand Sylvia, mama fetei, ia decizia sa isi asume singura cresterea ei si sa se mute in Anglia.

    Regia: Emile Ardolino
    4 0
    5.5
  • Tears in the Rain (1988)

    Lacrimi în ploaie

    Inainte sa moara, mama lui Casey o roaga sa-i dea o scrisoare Lordului Richard Bredon, care locuia in Anglia. Casey se duce la Londra, dar Lordul Bredon neaga c-ar fi cunoscut-o pe mama ei. Casey il cunoaste pe fiul Lordului si intre ei se naste o...

    Regia: Don Sharp
    1 1
    5.8
  • Lace II (1985)

    Dantela 2: Regăsirea

    După ce a aflat cine este mama ei, Lily își caută acum tatăl. Judy, mama lui Lily, a pleacă în Asia pentru a lua un interviu unui revoluționar. Când ajunge acolo, ea este luată prizonieră, iar revoluționarii cer o recompensă de un milion de dolari.

    Regia: William Hale
    5 0
    5.7
  • Mata Hari (1985)

    Personalitatea celei care este cunoscuta in istorie sub numele de Mata Hari a inflacarat imaginatia multor oameni. Dansatoare exotica, femeie seducatoare, Mata Hari si-a folosit relatiile sale din inalta societate a Europei, pentru un periculos...

    Regia: Curtis Harrington
    13 0
    4.0
  • Until September (1984)

    Amantul francez

    Karen Allen gaseste dragostea cand petrece o luna in Paris, dar relatia va fi de scurta durata deoarece sotia amantului ei se intoarce acasa. Filmul contine limbaj explicit si nuditate.

    Regia: Richard Marquand
    1 0
    5.7
  • Heat and Dust (1983)

    Arșiță și colb

    Anne investighează viaţa mătuşii ei, Olivia, al cărei destin a fost mereu presărat cu scandaluri. Cercetarea o aduce în 1920, când Olivia s-a măritat cu Douglas, un servitor civil al administraţiei coloniale, şi a plecat să locuiască la el, în India.

    Regia: James Ivory
    7 2
    6.5
  • Eye of the Needle (1981)

    Urechea acului

    Filmul spune povestea "Acului", un periculos agent german care intre anii 1941-1944 a activat in Anglia, lasand in urma sa cadavre.

    Regia: Richard Marquand
    20 1
    7.1
  • Zulu Dawn (1979)

    Batalia de la Isandlwana

    Africa, anul 1879. Armata britanica, condusa de lordul Chelmsford, invadeaza tinuturile Zulu. Ofiterii englezi sunt convinsi ca vor obtine victoria. Dar dorinta de independenta a localnicilor este mai puternica decat forta armelor.

    Regia: Douglas Hickox
    11 0
    6.6