Filmele și serialele cu Christopher Fulford

  • Christopher Fulford

    Christopher Fulford

  • Queen of the Desert (2015)

    Regina deșertului

    Filmul spune povestea lui Gertrude Bell, exploratoare, scriitoare, spion, arheolog și diplomat cu influență covârșitoare asupra Orientului Mijlociu de acum un veac, negociator între numeroasele triburi din Orientul mijlociu și puterea britanică.

    Regia: Werner Herzog
    35 1
    5.7
  • Life of Crime (2013)

    Viața crimei

    Scenariul: Declan Croghan, Oliver Frampton
    2 0
    6.6
  • Tower Block (2012)

    Regia: Ronnie Thompson, James Nunn
    0 0
    5.9
  • Pelican Blood (2010)

    Sânge de pelican

    Un tanar care a avut in trecut o tentativa de sinucidere se imparte intre cele doua pasiuni ale sale: observarea si numerotarea pasarilor si prietena lui, Stevie.

    Regia: Karl Golden
    1 0
    6.3
  • Whitechapel (2009)

    Scenariul: Ben Court, Caroline Ip
    8 2
    7.8
  • The Last Enemy (2008)

    Ultimul inamic

    Stephen Ezard, se întoarce din Marea Britanie după ce află că fratele său a murit. Pentru a uita despre moartea soțului său, Yasmin începe o aventură cu Stephen. Totuși, la un moment dat, femeia dispare împreună cu cadavrul prietenului său.

    0 1
    7.0
  • Scoop (2006)

    Bomba zilei

    Ancheta lui Joe despre "ucigașul cu cartea de Tarot" se oprește subit când jurnalistul moare. Nimic nu-l poate opri, însă, pe Joe. De-abia ajuns în Purgatoriu, el hotărăște să-i transmită ultimele informații unei fermecătoare studente la jurnalism.

    Regia: Woody Allen
    14 0
    6.6
  • The Aryan Couple (2004)

    Cuplul arian

    Drama, regizată de John Daly, cu Martin Lindau, Kennz Doughty și Caroline Carver în rolurile principale, este povestea unui industrias evreu, care este obligat sa-și cedeze afacerea naziștilor pentru ca familia sa să poată părăsi Germania.

    Regia: John Daly
    2 0
    6.4
  • Millions (2004)

    Milioane

    Filmul spune povestea a doi frati din Marea Britanie si a unui sac de bani care le cade literalmente din cer. Cei doi au la dispozitie doar o saptamana sa cheltuie cele 265.000 de lire sterline inainte ca moneda lor nationala sa devina euro.

    Regia: Danny Boyle
    6 1
    6.8
  • D-Tox (2002)

    Clinica

    Stallone interpreteaza rolul unui politist care dupa ce a asistat la o crima odioasa este internat la o clinica de recuperare. Dupa putin timp insa, pacientii incep sa dispara unul cate unul...

    Regia: Jim Gillespie
    27 1
    5.3
  • Horatio Hornblower: The Duchess and the Devil (1999)

    Hornblower - Ducesa și diavolul

    În timp ce locotenentul Hornblower învață pentru examenul de promovare, atenția îi este distrasă de probleme serioase de aprovizionare cu care se confruntă echipa sa

    Regia: Andrew Grieve
    7 0
    7.8
  • Forbidden Territory: Stanley's Search for Livingstone (1997)

    Teritoriul interzis - in cautarea Dr. Livingstone

    Filmul prezinta calatoria ziaristului Henry Morton Stanley, pornit in cautarea misionarului dr.Livingstone, disparut in inima Africii, si aventurile traite de cei doi in incercarea de a ajunge la izvoarele Nilului.

    Regia: Simon Langton
    0 0
    6.4
  • Immortal Beloved (1995)

    O iubire nemuritoare

    Dupa moartea lui Beethoven, prietenul acestuia, Anton Schindler, gaseste o scrisoare-testament prin care compozitorul isi lasa bunurile lumesti unei "iubiri nemuritoare" fara nume. Schindler porneste in cautarea misteriosului personaj, luand...

    Regia: Bernard Rose
    22 0
    7.4
  • A Prayer for the Dying (1987)

    Rugăciune pentru un muribund

    Fallon vrea să se retragă din IRA după ce, ani de zile, a ucis pentru această organizaţie. Vrea să fugă în SUA şi să-şi îngroape trecutul, însă singurul care l-ar putea ajuta cu un paşaport este Jack Meehan, care vrea ceva la schimb: încă o crimă.

    Regia: Mike Hodges
    7 0
    6.3