Filmele cu Christopher Guest

  • Christopher Guest

    Christopher Guest

    76 de ani
    Data nașterii: 05.02.1948
    Locul nașterii: New York City, New York, U.S.
  • În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

    Regia: Shawn Levy
    27 0
    6.0
  • For Your Consideration (2006)

    Nominalizat la Oscar

    Jay Berman regizează primul său lung metraj – o dramă de familie. Când pe internet încep să apară zvonuri că protagoniștii Marilyn Hack, Victor Allan Miller și Callie Webb au interpretări demne de Oscar, toată lumea implicată în film o ia razna.

    Regia: Christopher Guest
    0 0
    6.3
  • Mrs. Henderson Presents (2005)

    Generoasa Doamnă Henderson

    Doamna Laura Henderson (Judi Dench) este o văduvă care nu are de gând să îsi petrecă restul vietii sucând bridge. Teatrul Windmill devine locul ei de joacă iar controversatul Vivian Van Dam (Bob Hoskins) devine partenerul ei.

    Regia: Stephen Frears
    7 1
    7.0
  • A Mighty Wind (2003)

    Reuniunea

    Parodie la adresa industriei muzicii folk. Trei grupuri folk binecunoscute se reunesc pentru un concert in New York, interpretand piese delirant de comice si starnind hohote de ras unice si bizare.

    Regia: Christopher Guest
    2 0
    7.2
  • A Few Good Men (1992)

    Câțiva oameni buni

    Daniel Kaffee si JoAnne Galloway sunt avocati ai apararii, ce primesc cazul a doi soldati americani, acuzati de uciderea unui coleg. Investigatia, desi este ingreunata de dificilul colonel Nathan Jessup, scoate la iveala numeroase secrete.

    Regia: Rob Reiner
    60 1
    7.7
  • Beyond Therapy (1987)

    Nebunie, dincolo de orice terapie

    Comedia incepe printr-o intalnire oarba intre Bruce si Prudence in urma unor anunturi matrimoniale. Goldblum e arogant, ciudat si bisexual. Hagerty e incordata si nesigura. Facem cunostinta si cu doi psihiatri care lucreaza in aceeasi cladire si...

    Regia: Robert Altman
    4 0
    4.8
  • The Princess Bride (1987)

    Prințesa mireasă

    Cand afla ca nepotul (Fred Savage) sau este bolnav, un bunic grijuliu (Peter Falk) crede ca il poate vindeca citindu-i povesti dintr-o carte care a fost transmisa din generatie in generatie pana la el.

    Regia: Rob Reiner
    41 5
    8.0
  • Little Shop of Horrors (1986)

    Prăvălia groazei

    Legenda spune ca in timpul eclipselor totale de Luna se petrec tot felul de lucruri stranii. Un astfel de fenomen are loc undeva in America. Aparitia unei plante inofensive la prima vedere se dovedeste a fi o adevarata catastrofa!

    Regia: Frank Oz
    2 1
    7.1
  • This Is Spinal Tap (1984)

    Spinal Tap

    Spinal Tap este o formatie rock care se straduieste sa revina in atentia publicului. Numai ca incercarile lor disperate au ca rezultat sa provoace, mai degraba, rasul, decat sa aduca un succes fulminant...

    Regia: Rob Reiner
    2 1
    7.9
  • The Long Riders (1980)

    Banda fraților James

    În Missouri după Războiul Civil, nelegiuiții Frank și Jesse James se alătură fraților Coleman, Jim și Bob Younger, la fel ca și frații Miller, pentru a forma o bandă care atacă carete și bănci.

    Regia: Walter Hill
    14 0
    6.9
  • Regia: Donald Wrye
    2 0
    6.0