Filmele și serialele cu Christopher Lee

  • Christopher Lee

    Christopher Lee

    Data nașterii: 27.05.1922
    Decedat: 07.06.2015 (93 de ani)
  • Extraordinary Tales (2015)

    Povești extraordinare

    Cinci povestiri de Edgar Allan Poe prind viaţă în forma antologiei animate Extraordinary Tales, împrumutând vocile lui Sir Christopher Lee, Bela Lugosi, Julian Sands, Roger Corman şi Guillermo del Toro

    Regia: Raúl García
    6 0
    6.4
  • Night Train to Lisbon (2013)

    Trenul de noapte spre Lisabona

    După o întâlnire întâmplătoare cu o femeie, un profesor elveţian renunţă la slujba sa şi pleacă spre Lisabona în speranţa de a găsi un anumit personaj: un medic şi poet care a luptat împotriva dictatorului portughez Antonio de Oliveira Salazar.

    Regia: Bille August
    13 1
    6.8
  • Dark Shadows (2012)

    Umbrele întunecate

    Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu același nume al anilor '60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film.

    Regia: Tim Burton
    29 4
    6.2
  • Hugo (2011)

    Hugo, un copil orfan, are grijă de ceasurile garii din Paris. Baiatul detine un om mecanic stricat, un dispozitiv cu înfățișarea unui bărbat cu un creion în mână. Hugo este convins că, dacă va repara omul mecanic, acesta își va putea scrie mesajul.

    Regia: Martin Scorsese
    Oscar-uri: x 5
    35 1
    7.5
  • The Resident (2011)

    Inamicul din umbră

    În fiecare an, câteva milioane de femei din America se mută singure în apartamente pentru prima dată. Fără să îi cunoască pe chiriașii anteriori, fără să știe cine sunt administratorii și evident fără să-și schimbe încuietorile de la uși.

    Regia: Antti J. Jokinen
    7 0
    5.3
  • Season of the Witch (2011)

    Anotimpul vrăjitoarei

    Nicolas Cage este un cavaler din Evul Mediu în acest thriller supranatural care își aruncă eroul într-o luptă împotriva unei vrăjitoare cu puteri nebănuite. Behmen (Cage) se întoarce în ținuturile natale pe care le descoperă pustiite de ciumă.

    Regia: Dominic Sena
    42 2
    5.4
  • Boogie Woogie (2009)

    Regia: Duncan Ward
    2 0
    5.1
  • Glorious 39 (2009)

    Anglia, inceputul celui de-Al doilea Razboi Mondial. Un grup de oameni influenti, din aristocratia britanica, incearca sa impiedice intrarea Marii Britanii in razboi, asa ca isi doreau incheierea unui tratat de pace cu nazistii.

    Regia: Stephen Poliakoff
    4 2
    6.4
  • The Heavy (2009)

    Trădătorul

    Doi frati. Unul e candidat principal pentru functia de prim-ministru, celalalt un partizan politic de succes, dar cu afaceri dubioase. Confruntat cu oportunitatea de a se razbuna pe fratele sau, anti-eroul nostru trebuie sa dea piept cu viata reala.

    Regia: Marcus Warren
    1 0
    4.9
  • The Color of Magic (2008)

    Culoarea magiei

    19 0
    6.9
  • Mummies: Secrets of the Pharaohs (2007)

    Mumiile, secretele faraonilor

    Regia: Keith Melton
    0 0
    6.4
  • The Golden Compass (2007)

    Busola de Aur

    Biserica face infioratoare experimente asupra lui in tinuturile inghetate de la Polul Nord, avand drept cobai copii rapiti. Lyra calatoreste spre tinuturile inghetate pentru a-si salva cel mai bun prieten.

    Regia: Chris Weitz
    Oscar-uri:
    36 4
    6.1
  • Corpse Bride (2005)

    Mireasa moartă

    Povestea lui Victor, un tânăr care se pare că este sortit să se căsătorească cu mireasa moartă în timp ce adevărata sa mireasa, Victoria, rămâne în lumea celor vii.

    Regia: Tim Burton, Mike Johnson
    17 0
    7.4
  • Charlie and the Chocolate Factory (2005)

    Charlie și fabrica de ciocolată

    Cu un bilet, tanarul Charlie Bucket castiga o excursie la fabrica de ciocolata lui Willie Wonka. Acolo Charlie, bunicul sau Joe si altii, descopera ca este mai bine sa ai o inima buna decat sa mananci dulciuri.

    Regia: Tim Burton
    27 1
    6.7