Filmele cu Christopher Malcolm

  • Christopher Malcolm

    Christopher Malcolm

    Data nașterii: 19.08.1946
    Decedat: 15.02.2014 (67 de ani)
  • Daphne (2007)

    Acțiunea filmului se petrece în perioada dintre procesul "Rebecca" și scrierea povestirii scurte "The Birds" de către Du Maurier, și explorează relația acesteia cu soțul său Frederick 'Boy' Browning, dar și infatuările neîmpărtășite ale...

    Regia: Clare Beavan
    0 0
    6.5
  • Labyrinth (1986)

    Labirint

    Tânăra Sarah are grijă de fratele ei mai mic, deși își dorește ca spiridușii să vină să-l ia. Fantezia se îndeplinește și Sarah, îndurerată, trebuie să pătrundă într-un regat mistic guvernat de Regele Spiriduș pentru a-l aduce pe Toby înapoi.

    Regia: Jim Henson
    12 2
    7.3
  • Highlander (1986)

    Nemuritorul

    Scotianul nemuritor Connor Macleod, membru al unei „rase" de Nemuritori care pot fi ucisi doar prin decapitare cu sabia. Dupa ce a trait linistit timp de peste patru secole, Connor este provocat la lupta de un adversar pe nume Kurgan.

    Regia: Russell Mulcahy
    61 0
    7.0
  • Lassiter (1984)

    Ne aflam in anul 1934 si Nick Lassiter este delegat de guvernele american si britanic sa fure diamantele aflate in posesia unui agent german. Dar mai intai trebuie sa le descopere ascunzatoarea. Pelerinajul sau prin pietele si depozitele londoneze...

    Regia: Roger Young
    7 0
    5.8
  • Doi evadati din inchisoare sunt in drum spre o tara nespecificata din America de Sud. Dar oriunde s-ar ascunde, cei doi sunt urmariti de un elicopter negru misterios si amenintator.

    Regia: Joseph Losey
    4 1
    6.5