Filmele și serialele cu Christopher Mintz-Plasse

  • Christopher Mintz-Plasse

    Christopher Mintz-Plasse

    34 de ani
    Data nașterii: 20.06.1989
    Locul nașterii: Los Angeles, California, USA
  • Honor Society (2022)

    Regia: Oran Zegman
    43 7
    6.5
  • How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019)

    Cum să-ți dresezi dragonul 3

    Când cea mai întunecată amenințare pe care au întâmpinat-o vreodată se abate asupra satului lor, Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singura casă pe care o cunosc și să călătorească într-un loc despre care se crede că este doar un mit.

    Regia: Dean DeBlois
    163 15
    7.4
  • Trolls (2016)

    Trolii

    Filmul de animație Trolii transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu dar și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac.

    Regia: Walt Dohrn, Mike Mitchell
    19 1
    6.4
  • Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

    Vecini de coșmar 2

    Mac și Kelly Radner urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că decid să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor, în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    5.7
  • Get a Job (2016)

    O comedie centrata pe un proaspat absolvent, prietenii sai, si incercarile lor de a obtine o slujba.

    Regia: Dylan Kidd
    10 1
    5.2
  • Dragons: Race to the Edge (2015)

    Dragonii: În marele necunoscut

    4 1
    8.2
  • Neighbors (2014)

    Vecini de coșmar

    Viaţa unui tip este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă.

    Regia: Nicholas Stoller
    25 1
    6.3
  • How to Train Your Dragon 2 (2014)

    Cum să îți dresezi dragonul 2

    Au trecut 5 ani de când vikingii și dragonii trăiesc în pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț și Știrbul sfârtecă cerurile. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici.

    Regia: Dean DeBlois
    48 1
    7.8
  • The To Do List (2013)

    Ore de sexologie

    Brandy Klark a terminat liceul prima pe școală și vrea ca, înainte de colegiu, să facă uitată imaginea ei de fată studioasă. Planul? O listă cu toate "activitățile" pe care le-a ratat în timpul liceului...

    Regia: Maggie Carey
    11 2
    5.8
  • Kick-Ass 2: Balls to the Wall (2013)

    Rupe-tot 2: Noii supereroi

    Kick-Ass, Hit Girl și Red Mist sunt gata de acțiune. De această dată, actele de bravură nebunești ale lui Kick Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspiră un nou val de eroi autoproclamați care pornesc mascați într-o cruciadă proprie.

    Regia: Jeff Wadlow
    33 4
    6.5
  • This Is the End (2013)

    A venit sfârșitu'

    Apreciata comedie urmărește șase prieteni baricadați în casă după ce o serie de bizare și catastrofice evenimente devastează orașul Los Angeles. În timp ce lumea din jur se duce de râpă, stresul captivității pune la încercare prietenia.

    Regia: Seth Rogen, Evan Goldberg
    22 5
    6.6
  • ParaNorman (2012)

    Norman, un băiat în stare să comunice cu morţii, va avea de înfruntat zombie, fantome, vrăjitoare şi, mai răi decât toţi, adulţi, pentru a-şi salva micul orăşel de un blestem vechi de veacuri.

    Regia: Sam Fell, Chris Butler
    7 0
    7.0
  • DreamWorks Dragons (2012)

    Călăreții Dragonilor

    Dragons: Riders of Berk este un serial animat, o continuare a filmului How to Train Your Dragon și ne arată aventurile lui Hiccup și ale dragonului său Toothless alături de ceilalți prieteni și dragoni

    4 1
    7.9
  • Dupa imblanzirea dragonilor, Mancaul le povesteste tinerilor vikingi despre Bork cel care a scris cartea dragonilor si despre clasele de dragoni si reprezentantii lor principali, totul fiind povestit intr-o maniera foarte amuzanta.

    Regia: Steve Hickner
    3 1
    6.3