Filmele cu Chun Hua Ji

  • Chun Hua Ji

    Chun Hua Ji

  • The Era of Vampires (2003)

    Vânătorii de vampiri

    După ce un călugăr malefic readuce la viață un cuib de vampiri devoratori de oameni, 4 eroi antrenați în școala Taoistă "Mao Shan" și maestrul lor trebuie să-și folosească extraordinarele puteri pentru a-l distruge pe Regele Vampir

    Regia: Wellson Chin Sing-Wai
    1 0
    4.7
  • Legend of the Red Dragon (1994)

    Legenda dragonului roșu

    Cu sapte ani in urma, Hung Hei-Kwun (Jet Li) si fiul sau Man Ting sunt asediati de forte obscure care lasa in urma un adevarat dezastru: toata familia lui Hei-Kwun, dar si prietenii si cunoscutii sai, sunt ucisi intr-un masacru. Urmeaza razbunarea!

    Regia: Wong Jing
    7 0
    6.3
  • The Legend of Fong Sai-Yuk 2 (1993)

    Legenda II

    Eroul cantonez Fong Sai Yuk se implica in mod secret in fratia "The Red Flower", care incearca sa il inlature pe imparatul manciurian pentru a reloca puterea in mainile dinastiei Ming.

    Regia: Corey Yuen
    9 0
    6.9
  • Hong gao liang (1988)

    Sorgul roșu

    "O superba redare cinematografica a unei povesti de dragoste pe fundalul luptei viticultorilor impotriva invadatorilor japonezi, in prima jumatate a secolului trecut" -David Bleiler- 2001 (TLA Film)

    Regia: Zhang Yimou
    3 1
    7.3
  • Kids from Shaolin (1984)

    Templul Shaolin

    Doua familii rivale traiesc de-o parte si cealalta a unui rau. Ei practica stiluri de lupta diferite. Cand una dintre familii este atacata, cealalta ii vine in ajutor...

    Regia: Cheung Yam-Yim
    4 1
    6.3
  • Shao Lin si (1982)

    Maeștrii Shaolin

    Ucenicii Kung Fu - Fang Shih-Yu și Hu Hui-Chien - vor să răzbune moartea taților lor. Între timp, Dinastia Ching hotăraste să distrugă Templul Shaolin. Fang și Hu se întorc în templu la timp pentru a-i ajuta pe călugări în lupta împotriva soldaților.

    Regia: Cheung Yam-Yim
    8 2
    6.8