Filmele și serialele cu Ciarán Hinds

  • Ciarán Hinds

    Ciarán Hinds

    71 de ani
    Data nașterii: 09.02.1953
    Locul nașterii: Belfast, Northern Ireland, UK
  • The Family Plan (2023)

    Plan în familie

    Dan Morgan este mai multe: un soț devotat, un tată iubitor, un vânzător de mașini celebru. Este și un fost asasin. Și când trecutul îl ajunge din urmă cu prezentul, el este forțat să-și ducă familia nebănuită într-o excursie pe drum, ca oricare alta.

    Regia: Simon Cellan Jones
    113 8
    6.3
  • Regia: Robert Lorenz
    135 8
    6.2
  • Treason (2022)

    Umbra trădării

    Viitorul promițător al unui adjunct de la MI6 se răstoarnă complet după ce revederea cu o spioană rusă îl obligă să-și reevalueze întreaga existență.

    Scenariul: Matt Charman
    10 1
    6.4
  • Belfast (2022)

    Prins în mijlocul revoltelor din Irlanda de Nord din 1969, un copil de 9 ani are parte de dragoste, râsete și pierderi în drumul către majorat în orașul Belfast, unde locuiește cu familia sa din clasa muncitoare.

    Regia: Kenneth Branagh
    Oscar-uri:
    51 6
    7.2
  • Frozen II (2019)

    Regatul de gheață

    Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.

    Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
    167 23
    6.8
  • First Man (2018)

    Primul om pe Lună

    Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și explorează perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

    Regia: Damien Chazelle
    Oscar-uri:
    186 25
    7.3
  • Elizabeth vine cu soţul său, un stralucit om de ştiinţă, Henry, la proprietatea acestuia, unde este răsfăţată cu mese copioase şi un tur uimitor al proprietăţii.Personalul casei, Claire şi Oliver, o tratează cu deferenţă, dar Elizabeth nu poate...

    Regia: Sebastian Gutierrez
    46 14
    5.8
  • Red Sparrow (2018)

    Vrabia roșie

    Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika, un ofițer care încearcă să supraviețuiască birocrației serviciilor de informații post-sovietice. Ea va fi desemnată împotriva voinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus

    Regia: Francis Lawrence
    463 51
    6.6
  • Woman Walks Ahead (2017)

    Femeia merge înainte

    Catherine Weldon pleacă în Dakota ca să picteze portretul șefului de trib Sitting Bull și se implică în lupta tribului Lakota pentru pământul lor.

    Regia: Susanna White
    25 3
    6.7
  • Justice League (2017)

    Liga Dreptății

    Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman şi alţii trebuie să uite de orgolii şi să colaboreze pentru că au de-a face cu unii dintre cei mai redutabili eroi negativi ieşiţi vreodată din benzile desenate.

    Regia: Zack Snyder
    506 48
    6.1
  • Silence (2017)

    Tăcere

    Filmul „Silence: Puterea credinţei” este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul.

    Regia: Martin Scorsese
    147 26
    7.2
  • Bleed for This (2016)

    Sângerează pentru visul tău!

    Fascinanta poveste a campionului mondial la box Vinny Pazienza care, după un accident de mașină în urma căruia nu se știa dacă va mai putea merge, a făcut una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului.

    Regia: Ben Younger
    37 6
    6.8
  • Last Days in the Desert (2015)

    Ultimele zile în deșert

    Povestea imaginată este un episod al celor 40 de zile de rugă și post ale lui Iisus în deșert, timp în care este ispitit de Diavol. În memorabilul film semnat Rodrigo Garcia despre ultimele clipe de meditație în pustiu ale lui Hristos înainte de...

    Regia: Rodrigo García
    9 3
    5.6
  • Hitman: Agent 47 (2015)

    Asasinul plătit: Agent 47

    Rupert Friend este Agentul 47, un asasin neîntrecut în eliminarea țintelor sale. Cea mai recentă misiune a sa o are în centrul atenției pe Katia, o tânără ce fuge de o organizație extrem de puternică, Sindicatul

    Regia: Aleksander Bach
    77 2
    5.7