Filmele și serialele cu Cleo King

  • Cleo King

    Cleo King

    61 de ani
    Data nașterii: 21.08.1962
    Locul nașterii: St. Louis, Missouri, USA
  • Hoops (2020)

    Deși echipa de baschet a liceului este la pământ, un antrenor spurcat la gură vrea să o pună pe picioare și să ajungă în liga profesionistă. Cât de greu poate fi?

    Scenariul: Ben Hoffman
    2 1
    6.0
  • The Bye Bye Man (2017)

    Bye Bye Man: Numele nerostit

    Când trei studenţi dau peste locaţia unei identităţi malefice, îşi dau seama că nu există decât un mod de a se salva: „nu-i spune numele, nu te gândi la el!”. Însă odată instalată în conştiinţă, această identitate preia controlul.

    Regia: Stacy Title
    33 5
    4.3
  • Demoted (2011)

    Regia: J.B. Rogers
    1 0
    5.3
  • Mike & Molly (2010)

    Mike și Molly

    Mike și Molly este povestea a doi oameni din Chicago care se descoperă și se îndrăgostesc la o întâlnire a Mâncăcioșilor Anonimi. Ofițerul Mike Biggs (Billy Gardell) este un polițist cu inimă mare, care vrea sincer să slăbească.

    Scenariul: Mark Roberts
    15 0
    6.5
  • Towelhead (2007)

    O scurta perioada din viata Jasirei, o adolescenta libanezo - americana confuza si dezorientata, in varsta de 13 ani, care se confrunta cu probleme legate de pubertate si de primele impulsuri sexuale.

    Regia: Alan Ball
    4 0
    6.9
  • The Life of David Gale (2003)

    Viața lui David Gale

    Printr-o ciudată răsturnare de situație, David Gale, un tată devotat, profesor foarte apreciat și un înverșunat oponent al pedepsei cu moartea se găsește el însuși în celula morții, acuzat de violarea și asasinarea colegei sale Constance Harraway.

    Regia: Alan Parker
    24 0
    7.5
  • National Security (2003)

    Securitatea națională

    Earl este un cadet încrezut din L.A.P.D. care ar fi un bun polițist dacă nu ar face pe grozavul. Atitudinea rebelă a lui Earl face ca el să fie dat afară din academia de poliție, fiind nevoit să se mulțumească cu o slujbă umilă de agent de pază.

    Regia: Dennis Dugan
    34 0
    5.6
  • Waking Up in Reno (2002)

    Trezindu-te în Reno

    Doua cupluri cam necioplite din Arkansas pornesc la drum pentru a vedea un spectacol la Reno, in Nevada. Pe drum ei descopera infidelitatea si alte probleme care le erodeaza relatiile.

    Regia: Jordan Brady
    5 0
    5.4