Filmele și serialele cu Cliff Curtis

 • Cliff Curtis

  Cliff Curtis

  53 de ani
  Data nașterii: 27.07.1968
  Locul nașterii: Rotorua, North Island, New Zealand
 • Reminiscence (2021)

  Reminiscențele trecutului

  Regia: Lisa Joy
  162 29
  5.9
 • Doctor Sleep (2019)

  Filmul are la bază romanul lui Stephen King, Doctor Sleep, în care acţiunea se petrece la câteva decenii faţă de cea din The Shining, iar protagonist este fiul lui Jack Torrance, tulburatul Danny, ale cărui abilităţi de medium ies la iveală.

  Regia: Mike Flanagan
  153 13
  7.3
 • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)

  Furios și iute: Hobbs și Shaw

  Când anarhistul Brixton (Elba) obține controlul asupra unei amenințări biologice, cei doi inamici declarați, Hobbs (Johnson) și Shaw (Statham), vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc.

  Regia: David Leitch
  371 47
  6.5
 • The Meg (2018)

  MEG: Confruntare în adâncuri

  După ce supravieţuieşte unei întâlniri cu ceea ce el spune că era un rechin de mai bine de 20 de metri, căpitanul Jonas Taylor trebuie să-şi înfrunte spaima şi să-şi salveze camarazii captivi pe un submersibil scufundat.

  Regia: Jon Turteltaub
  388 44
  5.6
 • Risen (2016)

  Misterul înălțării

  Clavius, un influent tribun militar roman și ajutorul lui, Lucius, sunt însărcinați să afle ce s-a întâmplat cu Yahshua în săptămânile de după crucificare și să demonstreze ca netemeinice zvonurile despre un Mesia ridicat la cer.

  Regia: Kevin Reynolds
  31 1
  6.3
 • Fear the Walking Dead (2015)

  Frica de Invazia zombilor

  "Fear the Walking Dead" ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi - în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înțeleagă exact ce se întâmplă, când viața, așa cum toată lumea o cunoștea, se...

  Scenariul: Robert Kirkman, Dave Erickson
  769 23
  6.9
 • Last Knights (2015)

  Ultimii cavaleri

  Comandantul cavalerilor, Raiden, primește cea mai mare onoare atunci când Bartok, maestrul lui din copilărie, îl numește succesor. Dar această fericire este distrusă în momentul în care emisarul împăratului îl forțează să i se supună tatălui său.

  Regia: Kazuaki Kiriya
  45 3
  6.2
 • The Dark Horse (2014)

  Povestea lui Genesis Potini

  Pornind de la povestea reală a vieții unui carismatic și genial jucător de șah, o dramă încărcată de emoție. Genesis Potini este un strălucit campion de șah din Noua Zeelandă, care suferea de tulburare bipolară.

  Regia: James Napier
  3 1
  7.5
 • Gang Related (2014)

  Scenariul: Chris Morgan
  6 0
  7.6
 • A Thousand Words (2012)

  O mie de cuvinte

  Un tânăr află cu stupoare că mai are de rostit doar 1000 de cuvinte înainte de a muri.

  Regia: Brian Robbins
  15 0
  5.9
 • Missing (2012)

  Dispariția

  Becca Winstone (Ashley Judd) află că fiul ei, Michael, a dispărut în timp ce studia în străinătate. Ea începe o cursă contracronometru ca să ajungă în Europa şi să îi dea de urmă. O întorsătură neaşteptată a evenimentelor arată cât de departe este...

  Scenariul: Gregory Poirier
  3 0
  6.9
 • Colombiana (2011)

  Columbiana

  Un action thriller, în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei şi nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya este martoră la uciderea părinţilor săi, ordonată de cel mai mare mafiot local

  Regia: Olivier Megaton
  56 1
  6.4
 • The Last Airbender (2010)

  Ultimul războinic al aerului

  Filmul spune povestea lui Aang și-a prietenilor săi, care trebuie să salveze o lume fantastică învingându-l pe maleficul Lord al Focului și punând capăt interminabilului război cu Țara de Foc.

  Regia: M. Night Shyamalan
  25 0
  4.0
 • Trauma (2009)

  Scenariul: Dario Scardapane
  4 0
  7.7
 • Crossing Over (2009)

  La granița libertății

  Imigranți din toate colturile lumii se revarsă zi de zi în Los Angeles, animați de speranța că vor avea un trai mai îndestulat decât în țările lor de origine, dar fără să aibă nici cea mai vagă noțiune despre prețul pe care trebuie să-l plătească.

  Regia: Wayne Kramer
  16 0
  6.7