Filmele și serialele cu Clive Owen

 • Clive Owen

  Clive Owen

  58 de ani
  Data nașterii: 03.10.1964
  Locul nașterii: Keresley, Coventry, Warwickshire, England, UK
 • Lisey's Story (2021)

  Povestea unei văduve care cade pradă pasiunii bolnave a unui hărțuitor obsedat de munca fostului ei soț.

  27 5
  5.8
 • The Informer (2019)

  Informatorul

  Lumea fostului soldat Pete Koslow este răsturnată când este închis după o luptă in care si-a protejat soția. I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI.

  Regia: Andrea Di Stefano
  147 10
  6.6
 • Gemini Man (2019)

  Gemeni: Conspirația

  Will Smith e un asasin de elită care are pe urmele lui un inamic de două ori mai periculos decât el, pentru că este o clonă de-a lui, dar mult mai tânără.

  Regia: Ang Lee
  353 27
  5.7
 • Anon (2018)

  Într-o lume fără anonimitate şi fără crime, un detectiv (Clive Owen) întâlneşte o tânără care va pune totul în pericol.

  Regia: Andrew Niccol
  159 24
  6.1
 • Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

  Valerian și Orașul celor O Mie de Planete

  Când comandantul său e răpit de extratereștri ostili, ofițerul intergalactic Valerian, împreună cu camarada sa, Laureline, trebuie să-l salveze, dar și să dezlege misterul planetei distruse din visele lui Valerian.

  Regia: Luc Besson
  411 42
  6.4
 • The Escape (2016)

  Regia: Neill Blomkamp
  5 1
  6.8
 • The Confirmation (2016)

  Confirmare

  Regia: Bob Nelson
  5 0
  6.4
 • Primul sezon îl prezintă pe Gooding Jr. în rolul fostului star al fotbalului american, O.J. Simpson. Episoadele acestuia au ca sursă de inspirație cartea lui Jeffrey Toobin, The Run of His Life: The People v. OJ Simpson.

  Scenariul: Scott Alexander, Larry Karaszewski, Sarah Burgess
  69 3
  8.4
 • Last Knights (2015)

  Ultimii cavaleri

  Comandantul cavalerilor, Raiden, primește cea mai mare onoare atunci când Bartok, maestrul lui din copilărie, îl numește succesor. Dar această fericire este distrusă în momentul în care emisarul împăratului îl forțează să i se supună tatălui său.

  Regia: Kazuaki Kiriya
  48 3
  6.1
 • The Knick (2014)

  Knick

  Plasat în 1900, în New York, serialul original Cinemax The Knick/Knick prezintă povestea unor chirurgi străluciţi, a asistentelor şi a personalului dintr-un spital din New York, care revoluţionează medicina într-o perioadă foarte grea

  Scenariul: Jack Amiel, Michael Begler
  20 2
  8.5
 • Words and Pictures (2013)

  Cuvinte și imagini

  Jack (Clive Owen) e profesor de literatura, fost scriitor, pe care problemele cu alcoolul l-au facut sa-si piarda credibilitatea. Dina (Juliette Binoche) e o pictorita talentata, fortata sa-si tempereze avantul din cauza artritei.

  Regia: Fred Schepisi
  7 0
  6.6
 • Blood Ties (2013)

  Legături de sânge

  Chris e eliberat din închisoare după o crimă. E așteptat de fratele mai mic, Frank, care îl primește în casă, îi găsește un loc de muncă și îl ajută să-și reia relația cu fosta soție. Va reuși Chris să se mențină pe calea cea bună?

  Regia: Guillaume Canet
  7 0
  6.5
 • Hemingway & Gellhorn (2012)

  Hemingway și Gellhorn

  Hemingway și Gellhorn prezintă relaţia dintre Hemingway și Martha Gellhorn, o reporteriţă de război de o faimă aproape egală cu cea a scriitorului, cu scene fierbinți, într-un punct fierbinte al Europei: Spania din perioada războiului civil.

  Regia: Philip Kaufman
  6 1
  6.3
 • Shadow Dancer (2012)

  Dansatoarea din umbră

  O membră IRA este arestat în timpul unui atentat. Femeia acceptă dea informaţii serviciului MI5 de dragul copilului ei minor. Se întoarce în Belfast, la familia sa care este implicată în operațiuni IRA, cu grad mai mic sau mai mare de violență.

  Regia: James Marsh
  6 3
  6.2
 • Intruders (2011)

  Intrușii

  Intruders este povestea paralelă a două familii ale căror vieți sunt date peste cap de apariții misterioase. În Anglia, o fetiță are vise terifiante despre un demon care îi amenință familia, iar în Spania, o mamă își apără fiul de un străin misterios

  Regia: Juan Carlos Fresnadillo
  9 0
  5.4