Filmele și serialele cu Clive Russell

  • Clive Russell

    Clive Russell

    78 de ani
    Data nașterii: 07.12.1945
    Locul nașterii: Winchester, Hampshire, England, UK
  • Catherine the Great (2019)

    Ecaterina cea Mare

    29 3
    6.2
  • Aceasta este povestea lui Iisus din perioada în care pleacă împreună cu familia lui din Egipt către Nazaret. Povestit din perspectiva copilului, filmul urmăreşte creşterea lui Iisus şi transformarea lui în simbolul religios care avea să devină.

    Regia: Cyrus Nowrasteh
    9 2
    5.7
  • Still (2014)

    Încă

    Tom încă se luptă să accepte moartea fiului său, când ajunge într-un conflict cu o bandă de adolescenți. Pe măsură ce viața lui personală începe să se destrame, vrajba escaladează, ajungând într-un cutremurător punct culminant.

    Regia: Simon Blake
    0 0
    5.2
  • Ripper Street (2012)

    Scenariul: Richard Warlow
    30 0
    8.1
  • Anul 1945, spre sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, un cercetător german pe nume Klausener lucreaza la o tehnologie nouă si înspăimântătoare prin care poate crea o armata nazistă nemuritoare.

    Regia: Steve Barker
    6 0
    4.9
  • Regia: Robin Hardy
    1 1
    3.8
  • Book of Blood (2009)

    Cartea sângelui

    Un expert in activitati paranormale descoperă o casa care se află la intersecția așa-numitelor "cai" care transportă sufletele catre viața de apoi.

    Regia: John Harrison
    6 1
    5.2
  • Joe's Palace (2007)

    Palatul lui Joe

    Acțiunea peliculei se construiește în jurul locuinței sumbre deținute de Elliott Graham, un londonez bogat și excentric. În centrul poveștii se află relația pe care acesta o are cu Joe, tânărul fiul adolescent al menajerei casei. Parte mesager,...

    Regia: Stephen Poliakoff
    2 0
    6.8
  • Ladies in Lavender (2004)

    Doamnele de la malul mării

    Surorile Widdingtone, Janet si Ursula stau linistite in casa lor de la tarmul marii. Aflandu-se la varsta a treia, nu pare sa li se mai poata intampla ceva care sa le schimbe vietile. Pana cand, intr-o zi gasesc pe tarm un tanar aproape mort.

    Regia: Charles Dance
    10 0
    7.0
  • The Mayor of Casterbridge (2003)

    Primarul din Casterbridge

    Inspirat din romanul omonim al lui Thomas Hardy, filmul este o cronica a vietii de provincie britanice, in secolul XIX. Actiunea se petrece in Casterbridge si, pe parcursul celor doua parti ale productiei, vietile localnicilor vor fi puse sub...

    Regia: David Thacker
    1 0
    7.7
  • The Emperor's New Clothes (2001)

    Noile haine ale împăratului

    Filmul sugerează că Napoleon nu a murit, de fapt, în exil. Este povestea unei reţele secrete de loialişti care concep un plan ingenios: împăratul se va întoarce la Paris pentru a-şi recâştigă tronu, în timp ce o sosie a sa îi ia locul în exil.

    Regia: Alan Taylor
    2 1
    6.9
  • The Mists of Avalon (2001)

    Misterul din Avalon

    Bazat pe un bestseller a lui Marion Zimmer Bradley, filmul este povestea femeilor din spatele regelui Arthur – mama lui – Igraine, sora- Morgaine, matusa - Viviane, Lady of the Lake si sotia lui - Gwenwyfar.

    12 1
    6.8
  • The 13th Warrior (1999)

    Al 13-lea războinic

    Ahmad, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Este ingrozit de obiceiurile vikingilor. Apoi descopera că este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

    Regia: John McTiernan, Michael Crichton
    72 3
    6.6
  • Oscar and Lucinda (1997)

    Oscar și Lucinda

    In Anglia anilor 1800 il intalnim pe Oscar (Palph Fienne), un tanar preot Anglican, inadaptabil si surghiunit de propria-i familie. Lucinda, o tanara bogata, de origine australiana vrea sa construiasca o biserica din sticla.

    Regia: Gillian Armstrong
    7 1
    6.5
  • Fatherland (1994)

    Conspiratia

    Un story fictional, care rastoarna evenimentele istorice asa cum s-au petrecut in realitate, imaginand o victorie a lui Hitler asupra Aliatilor si Europa la douazeci de ani dupa al doilea razboi mondial. Actiunea se petrece in Berlinul...

    Regia: Christopher Menaul
    13 1
    6.4