Filmele și serialele cu Cole Sprouse

  • Cole Sprouse

    Cole Sprouse

    31 de ani
    Data nașterii: 04.08.1992
    Locul nașterii: Arezzo, Tuscany, Italy
  • Moonshot (2022)

    În căutarea visului pe Marte

    Acțiunea acestei comedii romantice SF are loc într-un viitor în care planeta Marte a fost colonizată de elite de pe Pământ. Doi studenți se îmbarcă pe o navetă spațială pentru a călători spre Planeta Roșie și a se reuni cu cei dragi.

    Regia: Christopher Winterbauer
    12 5
    5.6
  • Five Feet Apart (2019)

    La cinci pași de tine

    Doi tineri grav bolnavi care se îndrăgostesc într-un spital au de ales între a sta tot timpul la o distanță de cinci pași unul de celălalt, pentru a nu se contamina reciproc, sau de a-și trăi viața și a cunoaște iubirea pas cu pas.

    Regia: Justin Baldoni
    43 9
    7.2
  • Riverdale (2017)

    Riverdale este un oras aparent linistit, unde toti se cunosc intre ei. Dar lucrurile sunt date peste cap in momentul in care un membru al echipei de fotbal a liceului este gasit mort in rau.

    Scenariul: Roberto Aguirre-Sacasa
    514 10
    6.5
  • The Suite Life Movie (2011)

    O viață minunată: Filmul

    În vacanța de primăvară, lui Cody și lui Zack li se propune să se alăture Proiectului Gemini la un centru de cercetare ce folosește tehnologii de ultimă oră pentru a studia dinamica dintre gemeni.

    Regia: Sean McNamara
    0 0
    5.1
  • The Suite Life of Zack & Cody (2005)

    O viață minunată cu Zack și Cody

    Pentru că mama lor, cântăreață, a semnat un contract cu directorul unui mare hotel, gemenii Zack și Cody sunt obligați să-și însoțească mama și să trăiască alături de ea în hotel. Pentru ei, noua viață este o mare aventură! Dar, pentru adulți,...

    Scenariul: Jim Geoghan, Danny Kallis
    0 0
    6.6
  • The Heart Is Deceitful Above All Things (2004)

    Săraca inima mea

    Adaptarea sulfuroasa a autobiografiei cultissime a lui J.T. Leroy e povestea unei copilarii dificile, vazuta prin ochii unui baietel si ai mamei lui, Sarah, o tanara impulsiva si nesatioasa care se prostitueaza pe centura. Atentie: soc!

    Regia: Asia Argento
    7 0
    6.2
  • I Saw Mommy Kissing Santa Claus (2001)

    Mama l-a pupat pe Moș Crăciun

    După ce o vede pe mama lui sărutându-l pe Moș Crăciun, Justin devine un copil obraznic și crează probleme și acasă și la școală, sperând să-l îndepărteze astfel pe Moș Crăciun de mama sa și să-și păstreze familia unită.

    Regia: John Shepphird
    3 0
    4.9
  • Big Daddy (1999)

    Un tătic grozav

    În varsta de 32 de ani, Sonny Koufax (Adam Sandler) si-a petrecut toata viata evitand sa îsi asume responsabilitati. Dar cand iubita lui îl paraseste, el decide sa gaseasca o modalitate de a demonstra ca este pregatit sa se maturizeze.

    Regia: Dennis Dugan
    17 2
    6.4