Filmele și serialele cu Colin Firth

 • Colin Firth

  Colin Firth

  61 de ani
  Data nașterii: 10.09.1960
  Locul nașterii: Grayshott, Hampshire, England, UK
 • Supernova (2021)

  Sam și Tusker se urcă în vechea lor autorulotă și pornesc într-o călătorie prin Anglia, vizitând prieteni și locuri din trecutul lor. Cum Tusker este diagnosticat cu demență, timpul petrecut impreună este cel mai important lucru pe care îl au.

  Regia: Harry Macqueen
  19 9
  6.9
 • The Secret Garden (2020)

  Grădina secretă

  O tanara orfana vine sa locuiasca in casa unchiului ei, unde descopera o gradina magica...

  Regia: Marc Munden
  38 5
  5.5
 • 1917 (2019)

  1917: Speranță și moarte

  În timpul Primului Război Mondial doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieți omenești.

  Regia: Sam Mendes
  Oscar-uri:
  345 35
  8.3
 • Mary Poppins Returns (2018)

  Mary Poppins revine

  Jane și Michael Banks sunt acum adulți, iar Michael are și el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

  Regia: Rob Marshall
  64 15
  6.7
 • The Command (2018)

  Filmul urmărește dezastrul din 2000 cu un submarin Kursk și neglijența guvernamentală de după. În timp ce marinarii luptă pentru supraviețuire, familiile lor se confruntă cu problemele politice și șansele foarte mici ca ei să fie salvați.

  Regia: Thomas Vinterberg
  72 8
  6.6
 • The Mercy (2017)

  Cu o barcă neterminată, Donald își lasă soția și copiii în urmă, îmbarcându-se într-o aventură pe barca lui, „Teignmouth Electron”. Lipsa de experiență și singurătatea, îl găsesc pe Crowhurst confruntându-se cu lupte dramatice și o izolare acută.

  Regia: James Marsh
  43 9
  6.0
 • Kingsman: The Golden Circle (2017)

  Kingsman: Cercul de Aur

  În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America.

  Regia: Matthew Vaughn
  297 31
  6.7
 • Regia: Richard Curtis, Mat Whitecross
  11 1
  7.2
 • Bridget Jones's Baby (2016)

  Bridget Jones însărcinată

  Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

  Regia: Sharon Maguire
  22 2
  6.5
 • Genius (2016)

  Geniu

  Filmiul spune povestea lui Perkins, un publicist al editurii Scribner, care a lucrat cu genii precum F. Scott Fitzgerald, Hemingway sau Thomas Wolfe. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

  Regia: Michael Grandage
  15 0
  6.6
 • Kingsman: The Secret Service (2014)

  Kingsman: Serviciul secret

  Filmul are la bază seria de benzi desenate cu același nume creată de Mark Millar, în care, Firth îl va interpreta pe Unchiul Jack, un super-spion al MI6 care îl ia sub aripa sa pe Gary, un pierde-vară din care speră să facă un spion de nota 10.

  Regia: Matthew Vaughn
  108 2
  7.7
 • Magic in the Moonlight (2014)

  Magie în lumina Lunii

  Magicianul chinez Wei Ling Soo se bucură de o mare popularitate pe scenele lumii, dar puțini știu că el este doar un personaj interpretat de arogantul Stanley Crowford (Colin Firth), un britanic scorțos cu o părere excelentă despre sine.

  Regia: Woody Allen
  12 1
  6.5
 • Before I Go to Sleep (2014)

  Înainte să adorm

  Bazat pe romanul omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul unei femei ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineaţă, ea se trezeşte fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut.

  Regia: Rowan Joffe
  13 1
  6.4
 • Devil's Knot (2013)

  Trei crime

  Asasinarea sângeroasă a trei copii mici declanșează un proces penal controversat, în care trei adolescenți sunt acuzați că au omorât copiii ca parte a unui ritual satanic

  Regia: Atom Egoyan
  3 1
  6.1
 • The Railway Man (2013)

  Omul feroviar

  Un ofițer britanic din Royal Corp of Signals a fost capturat în anul 1942 de către armata japoneză în Singapore și a fost transferat într-un lagăr de prizonieri din Thailanda.

  Regia: Jonathan Teplitzky
  17 0
  7.1