Filmele și serialele cu Colin Firth

  • Colin Firth

    Colin Firth

    63 de ani
    Data nașterii: 10.09.1960
    Locul nașterii: Grayshott, Hampshire, England, UK
    Oscaruri:
  • Empire of Light (2022)

    Imperiul luminii

    O poveste de dragoste plasată în și în jurul unui vechi și frumos cinematograf aflat într-un oraș de pe coasta de est a Angliei anilor '80.

    Regia: Sam Mendes
    8 2
    6.7
  • The Staircase (2022)

    Scara

    Scenariul: Antonio Campos
    26 2
    7.1
  • Mothering Sunday (2021)

    Ziua mamei

    O după-amiază de abandon romantic al unei menajere engleze și al iubitului ei are consecințe care vor schimba pentru totdeauna viața tinerei.

    Regia: Eva Husson
    2 1
    6.1
  • Regia: John Madden
    87 7
    6.6
  • Supernova (2021)

    Sam și Tusker se urcă în vechea lor autorulotă și pornesc într-o călătorie prin Anglia, vizitând prieteni și locuri din trecutul lor. Cum Tusker este diagnosticat cu demență, timpul petrecut impreună este cel mai important lucru pe care îl au.

    Regia: Harry Macqueen
    20 10
    6.9
  • The Secret Garden (2020)

    Grădina secretă

    O tanara orfana vine sa locuiasca in casa unchiului ei, unde descopera o gradina magica...

    Regia: Marc Munden
    40 5
    5.6
  • 1917 (2019)

    1917: Speranță și moarte

    În timpul Primului Război Mondial doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieți omenești.

    Regia: Sam Mendes
    Oscar-uri:
    362 35
    8.2
  • Mary Poppins Returns (2018)

    Mary Poppins revine

    Jane și Michael Banks sunt acum adulți, iar Michael are și el trei copii. O tragedie de familie îi face să apeleze la ajutorul Dădacei, iar aceasta încearcă să readucă, precum odinioară, bucuria în sufletele membrilor familiei Banks.

    Regia: Rob Marshall
    67 15
    6.7
  • The Command (2018)

    Comanda

    Filmul urmărește dezastrul din 2000 cu un submarin Kursk și neglijența guvernamentală de după. În timp ce marinarii luptă pentru supraviețuire, familiile lor se confruntă cu problemele politice și șansele foarte mici ca ei să fie salvați.

    Regia: Thomas Vinterberg
    80 8
    6.6
  • The Mercy (2018)

    În voia mării

    Cu o barcă neterminată, Donald își lasă soția și copiii în urmă, îmbarcându-se într-o aventură pe barca lui, „Teignmouth Electron”. Lipsa de experiență și singurătatea, îl găsesc pe Crowhurst confruntându-se cu lupte dramatice și o izolare acută.

    Regia: James Marsh
    44 9
    6.0
  • Kingsman: The Golden Circle (2017)

    Kingsman: Cercul de Aur

    În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America.

    Regia: Matthew Vaughn
    322 31
    6.7
  • La paisprezece ani de la evenimentele din primul film, o serie de întâlniri între oameni din Marea Britanie ne amintește că în aceste vremuri diferite dragostea există de fapt.

    Regia: Richard Curtis, Mat Whitecross
    11 1
    7.1
  • Bridget Jones's Baby (2016)

    Bridget Jones însărcinată

    Renée Zellweger și Colin Firth, alături de Patrick Dempsey, sunt protagoniștii noului capitol din BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăcița preferată a întregului mapamond.

    Regia: Sharon Maguire
    22 3
    6.5
  • Genius (2016)

    Geniu

    Filmiul spune povestea lui Perkins, un publicist al editurii Scribner, care a lucrat cu genii precum F. Scott Fitzgerald, Hemingway sau Thomas Wolfe. Genius se concentrează pe relația dintre Perkins și Wolfe și decăderea lor.

    Regia: Michael Grandage
    18 0
    6.5
  • Kingsman: The Secret Service (2014)

    Kingsman: Serviciul secret

    Filmul are la bază seria de benzi desenate cu același nume creată de Mark Millar, în care, Firth îl va interpreta pe Unchiul Jack, un super-spion al MI6 care îl ia sub aripa sa pe Gary, un pierde-vară din care speră să facă un spion de nota 10.

    Regia: Matthew Vaughn
    141 2
    7.7