Filmele și serialele cu Colm Meaney

 • The Magical Legend of the Leprechauns (1999)

  Magica legenda a spiridusilor

  Cand o printesa a zanelor si un tanar spiridus razvratit se indragostesc unul de altul, dragostea lor face sa izbucneasca un razboi intre zane si spiridusi, razboi care pune in pericol insasi existenta omenirii.

  4 0
  7.1
 • Con Air (1997)

  Con Air - Avionul Condamnaților

  Povestea fostului erou de razboi Poe (Nicolas Cage), condamnat dupa ce ucide accidental un barbat care se luase de nevasta lui. Dupa eliberare, va lua o cursa speciala spre acasa. La bord sunt cei mai periculosi detinuti din sistemul penal american.

  Regia: Simon West
  49 1
  6.9
 • The Last of the High Kings (1996)

  Viata la 17 ani

  Dublin, anii 1977. Evolutia muzicii rock, in plina ascensiune, e tulburata de disparitia regelui Elvis Presley. Frankie, un adolescent rebel, convins ca a ratat examenele scolare, isi petrece vara, organizand petreceri si intalniri cu prietenii....

  Regia: David Keating
  0 0
  6.1
 • The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain (1995)

  Englezul care a urcat o colină, dar a coborât un munte

  Primul război mondial. Reginald şi George sosesc în Wales pentru a supraveghea masurarea colinei Ffynnon Garw, pe care localnicii o considera singura colina din zona. Pentru că are o inaltime sub standard, localnicii decid sa adauge de la ei.

  Regia: Christopher Monger
  7 0
  6.6
 • The Road to Wellville (1994)

  Drumul spre Wellville

  Suntem in plin avant al productiei si consumului de fulgi de porumb, iar reformatorul mentalitatii oamenilor este celebrul John Harvey Kellogg. Cativa pelerini, fascinati de mitul faimosului sanatoriu al lui Kellogg se indreapta spre Battle Creek.

  Regia: Alan Parker
  5 0
  5.9
 • În acest serial derivat din „Star Trek”, comandantul Sisko și echipajul format din specii multiple al stației spațiale Deep Space Nine primesc o misiune complexă.

  Scenariul: Rick Berman, Michael Piller
  25 0
  8.0
 • Far and Away (1992)

  Departe, departe

  Coasta vesticã a Irlandei, anul 1892. Joseph (Cruise), un arendas sãrac, e hotãrât sã-l tragã la rãspundere pe mosierul nedrept. În loc de asta, se trezeste în compania fiicei mosierului, Shannon (Kidman), în drum spre America, în cãutarea de pãmânt.

  Regia: Ron Howard
  36 0
  6.6
 • The Dead (1987)

  Regia: John Huston
  0 0
  7.3
 • Star Trek: The Next Generation (1987)

  Star Trek: Generația Următoare

  Căpitanul este de această dată Jean Luc-Picard, mult mai blând decât Kirk. Noul echipaj al noii nave Enterprise are aceeași misiune: să exploreze lumi noi și noi civilizații și să ajungă acolo unde n-a mai ajuns nimeni...

  Scenariul: Gene Roddenberry
  70 1
  8.6