Filmele și serialele cu Common

 • Common

  Common

  50 de ani
  Data nașterii: 13.03.1972
  Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
 • Ava (2020)

  Frumoasa Ava este o asasină de temut. Lucrează pentru o organizație secretă și străbate globul pentru a lichida ținte din cele mai înalte cercuri. După ce ultima misiune eșuează, Ava devine ea însăși țintă și trebuie să lupte pentru propria viață.

  Regia: Tate Taylor
  227 24
  5.4
 • The Informer (2019)

  Informatorul

  Lumea fostului soldat Pete Koslow este răsturnată când este închis după o luptă in care si-a protejat soția. I se ofera o șansă de eliberare conditionata, devenind informator pentru FBI.

  Regia: Andrea Di Stefano
  142 10
  6.6
 • The Kitchen (2019)

  Bucătăria iadului

  "Bucătăria Iadului" le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

  Regia: Andrea Berloff
  52 12
  5.5
 • The Hate U Give (2018)

  Ura cu care lovești

  Starr este martoră la împușcarea mortală a unui prieten din copilărie. Autorul: un ofițer de poliție. Aflată sub presiunea întregii comunități, tânăra Starr trebuie să se ridice acum și să spună ceea ce trebuie spus.

  Regia: George Tillman, Jr.
  25 5
  7.4
 • Here and Now (2018)

  Regia: Fabien Constant
  9 1
  4.4
 • Hunter Killer (2018)

  Operațiunea Hunter Killer

  Un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei, răpit de un general răzvrătit.

  Regia: Donovan Marsh
  329 24
  6.6
 • Smallfoot (2018)

  Aventurile lui Smallfoot

  Atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există, adică un om, întreaga comunitate de yeti începe să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit

  Regia: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
  126 12
  6.6
 • The Tale (2018)

  Povestea

  Jennifer are un iubit grijuliu şi o carieră impresionată ca jurnalist şi profesor universitar. Dar mama ei descoperă o poveste scrisă când Jennifer avea 13 ani, o descriere detaliată a relaţiei speciale pe care fata a avut-o cu doi antrenori adulţi

  Regia: Jennifer Fox
  26 4
  7.2
 • John Wick: Chapter 2 (2017)

  John Wick: Capitolul 2

  Common este capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine în sequel și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor.

  Regia: Chad Stahelski
  541 46
  7.4
 • Barbershop: The Next Cut (2016)

  Frizeria 3

  Au trecut 10 ani de la ultima programare făcută la salonul lui Calvin. El și vechea echipă, inclusiv Eddie, practică aceeași meserie, chiar în același loc. Frizeria a suferit, însă, schimbări. Cea mai vizibilă este intrarea femeilor în echipă.

  Regia: Malcolm D. Lee
  11 4
  5.9
 • Run All Night (2015)

  Urmărit în noapte

  Un asasin în vârstă este obligat să-și răpească fostul șef ca  să-și protejeze fiul său înstrăinat și familia.

  Regia: Jaume Collet-Serra
  51 1
  6.6
 • Now You See Me (2013)

  Jaful perfect

  Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzioniști din lume. Membrii acesteia jefuiesc afaceriști corupți în timpul reprezentațiilor și își răsplătesc publicul cu banii furați.

  Regia: Louis Leterrier
  68 4
  7.2
 • Movie 43 (2013)

  Filmul artistic 43

  Hugh Jackman, Richard Gere, Uma Thurman, Halle Berry, Emma Stone, Naomi Watts, Kate Winslet sunt doar câteva dintre starurile acestei comedii produse de frații Farrelly, în bine-cunoscutul lor stil cumplit de obscen și ireverențios.

  Regia: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr
  10 5
  4.3
 • Pawn (2013)

  Jocul de-a ostaticii

  Un grup de teroriști bine organizați incearcă să jefuiască un restaurant. Acțiunea se complică când clienții și personalul restaurantului sunt luați ostatici

  Regia: David A. Armstrong
  2 0
  5.7