Filmele și serialele cu Connor Paolo

  • Connor Paolo

    Connor Paolo

    33 de ani
    Data nașterii: 11.07.1990
    Locul nașterii: New York City, New York, USA
  • Ambush (2023)

    Ofițerul fără experiență Ackerman supraveghează un grup de tineri soldați americani însărcinați să păzească un dosar care conține informații extrem de secrete în mijlocul junglei vietnameze. Când tabăra este literalmente invadată de inamic și...

    Regia: Mark Burman
    76 24
    4.0
  • Friend Request (2016)

    Cerere de prietenie

    În momentul în care Laura, studentă, decide să o șteargă pe colega sa misterioasă din lista de prieteni se va pune pe ea însăși în poziția în care va trebui să lupte cu o entitate demonică, scopul acesteia fiind de a-i înlătura toți prietenii.

    Regia: Simon Verhoeven
    31 5
    5.2
  • Revenge (2011)

    Răzbunare

    Emily e nou-venită în Hamptons. E prietenoasă și sofisticată. Are, totuși, un trecut întunecat. Cu 17 ani în urmă, tatăl ei a fost acuzat de crimă de vecinii în care avea încredere și, pe baza acelui denunț, a fost condamnat la închisoare pe viață.

    Scenariul: Mike Kelley
    31 0
    7.8
  • Stake Land (2010)

    Vânătoarea de vampiri

    Martin era un adolescent obișnuit înaintea dezastrului economic în care se prăbușește întrega Americă. Însă o nouă teroare e pe cale să dezvăluie latura nemiloasă a lumii. Când o invazie de vampiri mătură ținuturile continentului american, un...

    Regia: Jim Mickle
    11 7
    6.4
  • Camp Hell (2010)

    Tabăra iadului

    La sfârșitul fiecarei veri, copiii dintr-o comunitate creștină participa la Camp Hope. Ei calatoresc adânc în pădure, departe de orice distragere ce lumea poate sa le ofere,unde sunt învățați căile Domnului, pericolele carnii, și groaza de Diavol.

    Regia: George VanBuskirk
    0 0
    3.4
  • The Winning Season (2009)

    Anotimpul victoriei

    Bill Greaves, fost atlet de performanță, se angajează ca antrenor al echipei feminine de baschet a unui liceu. Începutul nu e deloc promițător. Treptat, însă, Bill și jucătoarele lui găsesc o cale de înțelegere, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

    Regia: Jim Strouse
    6 0
    6.6
  • Snow Angels (2007)

    Îngeri de zăpadă

    Drama plasata la intersectia dintre viata unui adolescent cu a fostei sale bone, a sotului ei indepartat si a fiicei lor...

    Regia: David Gordon Green
    4 2
    6.8
  • Gossip Girl (2007)

    Gossip Girl: Intrigi la New York

    Gossip Girl surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York.

    Scenariul: Josh Schwartz, Stephanie Savage
    15 3
    7.5
  • Regizorul Oliver Stone, spune povestea adevărată a supraviețuirii eroice și a salvării a doi ofițeri ai poliției portuare – John McLoughlin și Will Jimeno – care au fost prinși în molozul rămas în urma atacului de la World Trade Center din 11...

    Regia: Oliver Stone
    20 0
    6.0
  • Alexander (2004)

    Alexandru

    Alexandru cel Mare cucerise aproape toata lumea cunoscuta in acele vremuri. Alexandru s-a folosit la maximum de armata creata de tatal sau, si a impins limitele puterii oamenilor sai, intr-un fel in care Regele Philip, nu ar fi visat sa o poata face.

    Regia: Oliver Stone
    72 11
    5.6