Filmele și serialele cu Craig Bierko

 • Craig Bierko

  Craig Bierko

  57 de ani
  Data nașterii: 18.08.1964
  Locul nașterii: Rye Brook, New York, USA
 • Equity (2016)

  Capital propriu

  În lumea de după criza financiară, Naomi Bishop este amenințată cu un scandal financiar și trebuie să se confrunte cu o rețea de corupție.

  Regia: Meera Menon
  12 1
  5.5
 • UnREAL (2015)

  Scenariul: Marti Noxon, Sarah Gertrude Shapiro
  2 2
  7.8
 • Louder Than Words (2013)

  Mai presus de cuvinte

  Filmul are la bază o întâmplare reală. John și Brenda se străduiesc să depășească cea mai grea încercare din viața lor. Maria, fiica celor doi, tocmai a murit. Deși sunt sfâșiați de durere, ei reușesc totuși să găsească o cale de a merge mai departe.

  Regia: Anthony Fabian
  1 0
  6.0
 • The Three Stooges (2012)

  Cei trei nătărăi

  Moe, Larry şi Curly sunt aruncaţi în fragedă pruncie la intrarea unui orfelinat administrat de măicuţe. Cei trei vor creşte provocând prăpăd în jurul lor, dar când orfelinatul este ameninţat cu închiderea, cei trei vor apăra orfelinatul.

  Regia: Danny Byers, Peter Farrelly
  8 0
  5.1
 • The Change-Up (2011)

  Dacă aș fi... tu?

  Mitch și Dave au crescut împreună și erau de nedespărțit, dar de niște ani buni viața i-a dus pe căi separate. În timp ce Dave este un avocat epuizat de muncă, Mitch e celibatar, fără job și complet nematurizat. Fiecare invidiază existența celuilalt.

  Regia: David Dobkin
  35 1
  6.3
 • Scary Movie 4 (2006)

  Comedie de groază 4

  Acest film va parodia oficial filmele horror/thriller/action/drama Saw, Saw II, The Village, The Grudge, War of the Worlds, Million Dollar Baby, cu o scurta referire la National Treasure. Inceputul este parodierea lui Saw.

  Regia: David Zucker
  22 3
  5.1
 • Danika (2005)

  După ce începe să se confrunte, treptat, cu halucinații terifiante, Danika Merrick, mamă și soție devotată, încearcă să-și dea seama dacă își pierde mințile sau viziunile ei sunt de fapt evenimente care încă nu au avut loc

  Regia: Ariel Vromen
  1 0
  5.6
 • Cinderella Man (2005)

  Renăscut din cenușă

  În mijlocul Marii Crize a anilor ’30, o Americă sufocată de probleme economice devastatoare și îngenuncheată de sărăcie a fost luată prin surprindere de un erou neobișnuit, un erou care a făcut-o să aplaude și care a ridicat-o în picioare.

  Regia: Ron Howard
  28 1
  8.0
 • Dickie Roberts: Former Child Star (2003)

  Dickie Roberts: Copilul vedetă

  Dickie, care, in anii ’70, era un copil vedeta de televiziune, are acum 35 de ani si parcheaza masini. Tanjind dupa luminile rampei, el merge la o auditie. Disperat sa castige rolul, el angajeaza o familie ca sa-l ajute sa-si retraiasca copilaria.

  Regia: Sam Weisman
  0 0
  5.6
 • The Suburbans (1999)

  Suburbanii

  Reuniti dupa multi ani pentru nunta unuia dintre ei, membrii unei trupe din anii '80 canta din nou si sunt observati de un reprezentant al unei case de discuri. Desi sunt trecuti de 40 ani, ei primesc o oferta...

  Regia: Donal Lardner Ward
  0 0
  4.3
 • The Thirteenth Floor (1999)

  Al treisprezecelea etaj

  Douglas se trezeşte într-o dimineaţă din 1937 şi descoperă în casa sa o cămaşă plină de sânge, precum şi pe şeful său, Hannon Fuller, mort. Nu-şi aminteşte nimic. Mai rău, nu-şi aminteşte nici că el şi Fueller trăiesc de fapt la sfârşitul secolului.

  Regia: Josef Rusnak
  32 0
  7.1
 • Sour Grapes (1998)

  Struguri acri

  Struguri acri reprezinta debutul pe marele ecran al lui Larry David, unul dintre veteranii sitcom-ului, dar si producatorul serialului pentru televiziune Seinfeld. Larry David semneaza si scenariul acestei comedii despre un castig neasteptat, care...

  Regia: Larry David
  1 0
  5.8
 • Fear and Loathing in Las Vegas (1998)

  Spaima și dezgustul în Las Vegas

  Filmul detaliază călătoria trăsnită, în căutarea „Visului american", a lui Thompson şi a avocatului lui ţăcănit. Alimentaţi cu cantităţi impresionante de droguri, cei doi pornesc la drum cu Red Shark.

  Regia: Terry Gilliam
  14 3
  7.6
 • The Long Kiss Goodnight (1996)

  Sarutul dulce al razbunarii

  Samantha (Geena Davis) e o profesoara, care isi creste singura copilul. Ea are amintiri vagi despre lucruri pe care crede ca nu le-a trait. Află că ocupatia sa anterioara a fost de ucigasa profesionista, inclusa intr-un program guvernamental secret.

  Regia: Renny Harlin
  35 2
  6.8
 • Star (1993)

  Vedeta

  Cand Crystal avea 16 ani, si-a pierdut tatal pe care il diviniza, iar viata ei nu a mai fost niciodata la fel. Cu o mama mult prea severa, Crystal pleaca de-acasa fara un ban. Canta intr-un club de noapte din San Francisco, din ce in ce mai apreciata

  Regia: Michael Miller
  0 0
  5.7