Filmele cu Craig Kilborn

  • Craig Kilborn

    Craig Kilborn

    61 de ani
    Data nașterii: 24.08.1962
    Locul nașterii: Kansas City, Missouri, USA
  • The Bronze (2016)

    Bronzul

    Hope Greggory, o fostă vedetă a gimnasticii, a câstigat o medalie de bronz cu 12 ani în urmă. Atunci când este rugată, în schimbul unei sume uriașe de bani, să antreneze o nouă gimnastă cu mult potențial, Hope este pusă în fața unei decizii dificile.

    Regia: Bryan Buckley
    3 1
    6.1
  • Full of It (2007)

    Minciuni adeverite

    O comedie despre ce se intampla unui mincinos cand minciunile sale devin pe nepusa masa realitate. Sam este un adolescent de 17 ani disperat sa se integreze in noul liceu. Ca sa reuseasca, nu gaseste alta solutie decat sa toarne minciuni.

    Regia: Christian Charles
    1 0
    5.5
  • The Benchwarmers (2006)

    Rezerve de lux

    Clark, Gus si Richie sunt trei barbati in toata firea cu prea putine abilitati atletice. Ei sunt niste fraieri care si-au petrecut majoritatea vietilor lor fiind umiliti de altii. Cu toate astea, ei iubesc baseball-ul.

    Regia: Dennis Dugan
    4 0
    5.5
  • The Shaggy Dog (2006)

    Blănosul

    The Shaggy Dog, un remake după un film clasic Disney, este povestea unei transformări neaşteptate care îl ajută pe un procuror obsedat de muncă să priceapă că viaţa înseamnă mult mai mult decât o nenorocită de sală de judecată

    Regia: Brian Robbins
    6 0
    4.4
  • Old School (2003)

    Școala veche

    Ce poate face un bărbat când se întoarce mai devreme acasă și își găsește prietena în pat cu o mulțime de străini goi-pușcă? Se întoarce la facultate și pune bazele unei fraternități!

    Regia: Todd Phillips
    24 0
    7.0