Filmele cu Craig Robinson

  • Craig Robinson

    Craig Robinson

    52 de ani
    Data nașterii: 25.10.1971
    Locul nașterii: Chicago, Illinois, USA
  • The Bad Guys (2022)

    Băieții răi

    Domnul Lup, domnul Șarpe, domnul Piranha, domnul Rechin și doamna Tarantula au pus la cale un plan pentru un jaf perfect.

    Regia: Pierre Perifel
    70 2
    6.8
  • Regia: Ana Lily Amirpour
    27 5
    6.2
  • Songbird (2020)

    Imuni

    În 2024, o pandemie devastează lumea. Filmul prezinta povestea supravieturii unui grup de oameni în timp ce navighează printre obstacolele care au aparut în vietile tuturor: boala, legea marțială, carantina...

    Regia: Adam Mason
    22 11
    4.8
  • Timmy Failure: Mistakes Were Made (2020)

    Timmy Eșec: S-au făcut și greșeli

    Bazat pe cea mai bine vândută carte Mistakes Were Made, filmul urmărește explorările hilare ale eroului nostru ciudat, Timmy Flop, care conduce agenția de detectivi Portland Super Flop Inc. împreună cu partenerul său de 1.500 de lire ursul polar,...

    Regia: Tom McCarthy
    15 4
    6.0
  • Dolemite Is My Name (2019)

    Dolemite este numele meu

    În Los Angeles, anii 1970, comedianul mediocru Rudy Ray Moore dă lovitura cu alter ego-ul său, Dolemite, iar apoi riscă totul pentru a ajunge pe marile ecrane.

    Regia: Craig Brewer
    36 6
    7.2
  • Austin Found (2017)

    Sătulă de viața ei plictisitoare și neinteresantă, Leanne Wilson concepe un plan prin care familia ei ar căpăta instantaneu celebritatea. Dar situația o ia razna pentru că Billy, fostul ei iubit și actual complice, scapă lucrurile de sub control.

    Regia: Will Raée
    4 3
    5.4
  • Table 19 (2017)

    Masa 19

    Eloise a fost părăsită de iubitul ei și nu mai este domnișoară de onoare la nunta prieteniei sale, dar, cu toate astea, tot se duce la nuntă și se trezește așezată la masă cu alți cinci invitați nedoriți.

    Regia: Jeffrey Blitz
    18 5
    5.8
  • Hot Tub Time Machine 2 (2015)

    Teleportați în adolescență 2

    Când Lou are probleme, Nick și Jacob activează mașina timpului ca să se întoarcă în trecut. Dar, din greșeală, aterizează în viitor. Acum ei trebuie să modifice viitorul ca să salveze trecutul.

    Regia: Steve Pink
    9 0
    5.0
  • Get on Up (2014)

    Cum să te ridici de jos

    Get On Up este biografia celebrului cântăreț James Brown și introduce spectatorul în viața acestuia și muzica lui. Filmul insistă pe ideea că „Nașul” genului muzical soul ar fi fost soulless. Brown este manipulator, violent, lacom și deseori evaziv.

    Regia: Tate Taylor
    5 0
    6.9
  • Peeples (2013)

    Sar scântei atunci când Wade Walker da buzna la reuniunea anuală a familiei Peeples din Hamptons pentru a cere mana fiicei lor, Grace.

    Regia: Tina Gordon Chism
    1 0
    5.4
  • This Is the End (2013)

    A venit sfârșitu'

    Apreciata comedie urmărește șase prieteni baricadați în casă după ce o serie de bizare și catastrofice evenimente devastează orașul Los Angeles. În timp ce lumea din jur se duce de râpă, stresul captivității pune la încercare prietenia.

    Regia: Seth Rogen, Evan Goldberg
    22 5
    6.6
  • Rapture-Palooza (2013)

    Extaz

    Când apocalipsa chiar are loc şi un miliard de oameni sunt ridicaţi la cer, Lindsey şi iubitul ei Ben sunt lăsaţi în urmă. Cei doi încearcă din răsputeri să ducă o viaţă normală fiind înconjuraţi de lăcuste care vorbesc...

    Regia: Paul Middleditch
    4 0
    5.2
  • Regia: Trent Cooper
    4 0
    5.7
  • Shrek Forever After (2010)

    Shrek pentru totdeauna

    După ce te-ai luptat cu un dragon malefic, ai salvat o prințesă frumoasă, dar și regatul socrilor tăi, ce mai poți tu să faci, ca un căpcăun adevărat ce ești? Păi, dacă te cheamă Shrek, ce altceva, decât să ajungi un soț cuminte și devreme acasă...

    Regia: Mike Mitchell
    53 0
    6.3
  • Hot Tub Time Machine (2010)

    Teleportați în adolescență

    Patru prieteni se întorc în staţiunea de schi unde au petrecut momente frumoase în adolescenţă, iar un jacuzzi buclucaş îi poartă înapoi în timp, exact în anii de liceu. Vor reuşi să schimbe ceva din viitoarele lor existenţe atât de nesatisfăcătoare?

    Regia: Steve Pink
    12 0
    6.4