Filmele și serialele cu Cynthia Erivo

 • Cynthia Erivo

  Cynthia Erivo

  36 de ani
  Data nașterii: 08.01.1987
  Locul nașterii: Stockwell, London, England, UK
 • Luther: The Fallen Sun (2023)

  Luther: Apus de soare

  Obsedat de o crimă nerezolvată, genialul, dar dizgrațiatul detectiv londonez John Luther evadează din închisoare pentru a prinde un criminal în serie sadic.

  Regia: Jamie Payne
  59 4
  6.4
 • Pinocchio (2022)

  Povestea lui Pinocchio prinde viață de data asta printr-un film live action, CGI. Rescriem povestea păpușii din lemn care pleacă într-o aventură să devină un băiat adevărat. Alte personaje îndrăgite pe care o să le regăsiți sunt: Geppetto,...

  Regia: Robert Zemeckis
  49 3
  5.0
 • Needle in a Timestack (2021)

  Amintirile și timpul

  Dacă iubirea are forma unui cerc, ce limite ai depăși ca să fii cu sufletul tău pereche? În această poveste de dragoste captivantă, Nick și Janine trăiesc în fericire conjugală, până când fostul soț al lui Janine deformează timpul în încercarea de...

  Regia: John Ridley
  7 6
  5.2
 • Chaos Walking (2021)

  Haos Ambulant

  Todd trăiește pe o planetă cunoscută ca Noua Lume. Planeta ar putea fi o binecuvântare pentru omenire, dar locuitorii sunt loviți de Zgomot - un virus care provoacă halucinații izvorâte din propriile gânduri și îi face pe mulți să își piardă mințile.

  Regia: Doug Liman
  45 9
  5.7
 • The Outsider (2020)

  Outsider

  Bazat pe romanul omonim scris de Stephen King, serialul dramă explorează investigația uciderii violente a unui băiat de 11 ani și circumstanțele misterioase din jurul acestei crime oribile.

  Scenariul: Richard Price
  154 5
  7.7
 • Harriet (2019)

  Povestea extraordinară a lui Harriet Tubman, femeia care a evadat din sclavie și, cu curajul și tenacitatea care au caracterizat-o, a salvat sute de alți sclavi și a schimbat cursul istoriei.

  Regia: Kasi Lemmons
  49 4
  6.7
 • Bad Times at the El Royale (2018)

  Vremuri grele la El Royale

  Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire... sau totul se va duce de râpă.

  Regia: Drew Goddard
  151 27
  7.1
 • Genius (2017)

  Geniul

  Serialul explorează cum funcționarul Einstein a eșuat în a-și lua un doctorat sau o slujbă de profesor, dar a reușit să rezolve misterele universului...

  Scenariul: Kenneth Biller, Noah Pink, Suzan-Lori Parks
  164 5
  8.2