Filmele cu Cynthia Gibb

  • Cynthia Gibb

    Cynthia Gibb

    60 de ani
    Data nașterii: 14.12.1963
    Locul nașterii: Bennington, Vermont, USA
  • A Nanny for Christmas (2010)

    O dădacă de Crăciun

    Ally este in cautarea unei noi slujbe. Samantha conduce o firma de advertising, este foarte ocupata, iar copiii ei chiar au nevoie de cineva. Atunci cand Samantha ii propune ambitioasei tinere sa fie dadaca, Ally accepta, cu toate ca are ceva dubii.

    Regia: Michael Feifer
    5 0
    5.3
  • Christie's Revenge (2007)

    Răzbunare obsesivă

    O adolescentă al cărei tată s-a sinucis cu mulți ani în urmă promite să se răzbune pe unchiul ei bogat, care a refuzat să ii ofere tatălui ei ajutorul financiar cand fost disperat, ceea ce l-a condus spre sinucidere.

    Regia: Douglas Jackson
    0 0
    4.6
  • The Woman Who Loved Elvis (1993)

    Femeia care l-a iubit pe Elvis

    Joyce Jacson e o mamă singură asistată social care și-a transformat casa într-un sanctuar Elvis Presley și așteaptă întoarcerea soțului ei care, de 5 ani, trăiește cu o altă femeie. Între timp, Emily Shaw, o asistentă socială din Iowa, e fascinată...

    Regia: Bill Bixby
    0 0
    4.7
  • Death Warrant (1990)

    Condamnarea la moarte

    Louis Burke (Jean Claude Van Damme), un politist canadian, primeste una dintre cele mai dificile misiuni din viata sa: sa investigheze crimele care au avut loc intr-una din inchisorile de maxima securitate din Statele Unite.

    Regia: Deran Sarafian
    47 0
    5.7
  • Jack's Back (1988)

    Regia: Rowdy Herrington
    0 0
    5.8
  • Short Circuit 2 (1988)

    Scurtcircuit 2

    Robotul Johnny Five, vine la oras ,dar incepe sa fie manipulat de criminalii care il vor pentru propriile scopuri ilegale...

    Regia: Kenneth Johnson
    7 0
    5.7
  • Malone (1987)

    Bazată pe romanul "Shotgun" al lui William Wingate, această dramă descrie un fost ucigaş plătit al CIA fugar, care se împiedică într-o excrocherie imobiliară/ complot criminal în Oregon.

    Regia: Harley Cokeliss
    5 1
    5.8
  • Youngblood (1986)

    Talentul lui Dean, fiul fermierului Youngblood, a fost dintotdeauna hocheiul pe gheata. In urma unui accident e nevoit sa renunte. Fratele mai mic, Kelly, are aceeasi pasiune pentru hochei si e cooptat sa joace in vestita echipa "Hamilton Mustangs".

    Regia: Peter Markle
    9 1
    6.2
  • Salvador (1986)

    Un jurnalist american pleaca in El Salvador pentru a realiza un reportaj despre dictatura militara a anului 1980, si asasinarea arhiepiscopului Oscar Romero. El trebuie si sa-si protejeze iubita salvadoriana.

    Regia: Oliver Stone
    10 0
    7.4