Filmele și serialele cu D.B. Woodside

  • D.B. Woodside

    D.B. Woodside

    54 de ani
    Data nașterii: 25.07.1969
    Locul nașterii: Queens, New York USA
  • The Perfect Find (2023)

    Ocazia perfectă

    După o concediere de răsunet, totul este în joc pentru Jenna, în vârstă de 40 de ani: cariera ei, ceasul biologic care ticăie și contul ei bancar. Revenirea ei în cariera în domeniul modei se lovește de o piedică atunci când se îndrăgostește de un...

    Regia: Numa Perrier
    7 4
    5.2
  • The Night Agent (2023)

    Agentul de noapte

    În timp ce monitorizează o linie de urgență, un agent FBI vigilent răspunde unui apel care-l implică într-o conspirație letală legată de un spion la Casa Albă.

    41 4
    7.5
  • Lucifer (2016)

    Lucifer, plictisit să-și trăiască viața în iad ca stăpân al întunericului, se stabilește în L.A., unde începe să facă curățenie în urma oamenilor.

    Scenariul: Tom Kapinos
    1523 36
    8.1
  • 24 (2001)

    24 de ore

    Agentul federal Jack Bauer nu-si poate permite prea des sa joace dupa reguli. Ca membru al Unitatii Anti-tero din L.A., Jack trebuie sa dezamorseze bombe, virusuri, sa impiedice asasinate si uneori sa salveze, in acelasi timp, si pe cineva drag....

    Scenariul: Joel Surnow, Robert Cochran
    48 2
    8.4
  • Romeo Must Die (2000)

    Romeo trebuie să moară

    Doua familii se află într-un război brutal. Cele două clanuri, unul asiatic și celălalt afro-american, luptă pentru controlul asupra docurilor din Oackland. După ce fiul căpeteniei asiatice devine prima victimă, rafuiala ia proporții periculoase.

    Regia: Andrzej Bartkowiak
    52 0
    6.1