Filmele cu Dakin Matthews

  • Dakin Matthews

    Dakin Matthews

    83 de ani
    Data nașterii: 07.11.1940
    Locul nașterii: Oakland, California, USA
  • Regia: Brett Sullivan, Diane Paulus
    3 0
    8.0
  • True Grit (2010)

    Adevăratul curaj

    Mattie, o puștoaică de 14 ani, află că tatăl ei a fost ucis de Tom Chaney, pentru un cal, 150 de dolari și două bucăți de aur. Mattie se îndreaptă spre Fort Smith pentru a căuta dreptate, iar aici îl angajează pe Cogburn, s-o ajute.

    Regia: Joel Coen, Ethan Coen
    56 2
    7.6
  • White Mile (1994)

    Moartea pe râu

    „White Mile” e o fascinantă dramă despre forța naturii și latura întunecată a culturii corporatiste americane. Râul Chilko din Canada este locul unde se petrece acțiunea, iar expediția anuală a publicitarului Dan Cutler este așteptată cu nerăbdare...

    Regia: Robert Butler
    0 0
    5.8
  • The Enemy Within (1994)

    Dușmanul este printre noi

    O reinterpretare a thrillerului clasic „Seven Days in May”, această dramă plină de suspans povestește eforturile supraomenești ale unui pușcaș marin de a preveni dărâmarea guvernului printr-un puci militar pus la cale de ofițeri corupți. La finele...

    Regia: Jonathan Darby
    0 0
    5.7
  • The Swan Princess (1994)

    Prințesa lebădă

    Bazat pe povestea „Lacul lebedelor", acest film de animație spune povestea lui Odette, o fetiță dulce transformată de către un vrăjitor într-o lebădă grațioasă.

    Regia: Richard Rich
    10 0
    6.4
  • Child's Play 3 (1991)

    Jucăria 3

    Andy are 16 ani şi e stagiar la o şcoală militară. Când Sullivan, preşedintele fabricii de jucării Play Pals, decide să reintroducă pe piaţă păpuşile Good Guys, spiritul latent al lui Chucky revine la viaţă cu intenţia de a se răzbuna.

    Regia: Jack Bender
    8 0
    5.2
  • Fine Things (1990)

    Puterea dragostei

    Bernie Fine o ia in casatorie pe frumoasa Liz O'Reilly, divortata, cu o fetita, care insa moare de cancer la scurt timp dupa nasterea unui baietel. Cu inima zdrobita, Bernie se lupta sa creasca cei doi copii.

    Regia: Tom Moore
    2 0
    6.2
  • Ghost Dad (1990)

    Tatal fantoma

    Elliot, un văduv cu trei copii, suferă un accident și ajunge în comă. Dar spiritul său părăsește corpul în tot acest timp și se transformă într-o fantomă ce se plimbă peste tot și se materializează numai noaptea.

    Regia: Sidney Poitier
    1 0
    4.4
  • The Fabulous Baker Boys (1989)

    Formidabilii Baker-Boys

    Formidabilii pianisti din titlu sunt interpretati de formidabilii frati actori Jeff si Beau Bridges. Ei sunt secondati magnific de o Michelle Pfeiffer, care ne aminteste de Rita Haymorth in Gilda sau de Marilyn Monroe in Unora le place jazz-ul.

    Regia: Steve Kloves
    7 0
    6.9
  • Nuts (1987)

    Nebuna

    Claudia Draper, o prostituata, tine să fie judecată pentru o crimă comisă în legitimă apărare, deși întregul ei comportament și declarațiile părinților ei o califică drept instabilă psihic. Dar femeia preferă o condamnare, cu siguranță pe termen...

    Regia: Martin Ritt
    3 0
    6.6