Filmele și serialele cu Damon Wayans

  • Damon Wayans

    Damon Wayans

    63 de ani
    Data nașterii: 04.09.1960
    Locul nașterii: Harlem, New York, USA
  • Lethal Weapon (2016)

    Armă mortală

    Având la bază populara franciză Armă mortală, serialul cu același nume prezintă pățaniile și experiențele a doi detectivi, unul tânăr și iute la mânie, iar celălalt, un veteran interesat de menținerea unui nivel cât mai scăzut de stres în viața lui.

    Scenariul: Matthew Miller
    1137 14
    7.8
  • Marci X (2003)

    Marci nu stie nimic despre rap. Ea crede cã e ceva ce fac vânzãtorii în magazinele de lux unde îsi face ea cumpãrãturile. Dar totul se schimbã dupã ce rapper-ul Dr. S scoate un CD controversat pentru casa de discuri a tatãlui lui Marci, grav bolnav.

    Regia: Richard Benjamin
    1 0
    3.0
  • My Wife and Kids (2001)

    Nevasta-mea si copii

    Michael si sotia sa formeaza o familie moderna: sunt inca tineri, dar au copii mari. Viata lor nu este deloc usoara, desi Michael isi doreste o viata de familie linistita. Sotul e mai tot timpul ocupat, iar frumoasa sotie, casnica, e nevoita sa se...

    Scenariul: Damon Wayans, Don Reo
    1 0
    6.9
  • Bamboozled (2000)

    Încurcături

    Regia: Spike Lee
    0 0
    6.7
  • The Great White Hype (1996)

    Marele alb

    Nu sunt putini aceia care spun ca este incarnarea Diavolului. El stapaneste Las Vegas-ul. Regatul sau este un regat al artei pumnului... al carnagiului transformat in sarbatoare... al baletului sangelui.... Boxul. Va facem cunostinta cu...

    Regia: Reginald Hudlin
    5 2
    5.5
  • Bulletproof (1996)

    Antiglonț

    Keats si Moses sunt prieteni la catarama si parteneri in afaceri necurate. Moses se ocupa cu vanzarea de masini si lucreaza pentru un important traficant de droguri. In momentul in care Moses prinde o afacere mare il contacteaza pe bunul lui prieten.

    Regia: Ernest R. Dickerson
    13 0
    5.8
  • Major Payne (1995)

    Maiorul Payne

    In momentul in care Benson Winifred Payne este disponibilizat din marina, el se simte total dezorientat, asa incat comandantul sau ii gaseste un post de comandant la o scoala unde se spune ca s-au adunat toti ratatii.

    Regia: Nick Castle
    11 0
    6.3
  • The Last Boy Scout (1993)

    Ultimul samaritean

    Joe Hallenbeck, odinioară un agent secret de primă mână care odată chiar a salvat viaţa preşedintelui, dar care a decăzut în urma unei înscenări orchestrate de un politician veros. Astăzi este detectiv.

    Regia: Tony Scott
    50 1
    7.0
  • Mo' Money (1992)

    Banii

    Încercând să dea marea lovitură ca escroc, Johnny Stewart pune mâna pe o slujbă într-o companie producătoare de cărţi de credit. Curând, însă, şeful echipei de securitate a companiei îl identifică pe Johnny cu marile carteluri criminale...

    Regia: Peter MacDonald
    3 0
    5.5
  • Look Who's Talking Too (1990)

    Uite cine cu cine vorbește

    Mama lui Mikey și iubitul ei sunt acum căsătoriți și se ceartă încontinuu. În toiul acestor conflicte, ei o concep pe sora lui Mikey, Julie, ale cărei gânduri le putem auzi exprimate prin vocea comedianei Roseanne Barr.

    Regia: Amy Heckerling
    12 1
    4.7
  • Earth Girls Are Easy (1988)

    Pământencele cedează ușor

    Trei extraterestri blanosi si nostimi cad cu nava in piscina lui Valerie, care le devine foarte simpatica si decid sa-i impiedice planurile de nunta cu Dr. Gallagher, care o insala. O adevarata comedie a anilor MTV, cu accente SF.

    Regia: Julien Temple
    9 1
    5.4
  • Roxanne (1987)

    Ecranizare moderna a piesei franceze Cyrano De Bergerac, scrisa de Edmond Rostand. Spre deosebire de varianta originala, actiunea nu mai e plasata in Franta sec. 17, iar Cyrano e inlocuit cu Charlie, seful pompierilor dintr-o localitate din Colorado.

    Regia: Fred Schepisi
    7 1
    6.6