Filmele și serialele cu Damon Wayans Jr.

  • Damon Wayans Jr.

    Damon Wayans Jr.

    41 de ani
    Data nașterii: 30.07.1982
    Locul nașterii: Huntington, Vermont, USA
  • Players (2024)

    Jocul atracției

    O jurnalistă de sport din New York, cu scheme inteligente de agățat în arsenal, cade în capcana unei relații. Va putea ea să treacă de la aventuri la ceva serios?

    Regia: Trish Sie
    7 2
    5.7
  • Barb and Star Go to Vista Del Mar (2021)

    Barb și Star în Vista del Mar

    Porniți într-o călătorie și ieșiți din rutină împreună cu Barb și Star. Barb și Star sunt cele mai bune prietene și pornesc în aventura vieții lor când se hotărăsc să plece pentru prima oară din orășelul lor din Vestul Mijlociu. Romantism,...

    Regia: Josh Greenbaum
    4 2
    6.3
  • The Harder They Fall (2021)

    Așa se întoarce roata

    Regia: Jeymes Samuel
    55 6
    6.6
  • Long Weekend (2021)

    Un weekend lung

    Când ghinionistul Bart o întâlnește întâmplător pe misterioasa Vienna, cei doi se îndrăgostesc imediat. Un weekend fermecat de curtare duce la revelații neașteptate, dar secretele pe care le au pot fie să le distrugă relația, fie să le ofere un...

    Regia: Stephen Basilone
    13 6
    6.2
  • Love Guaranteed (2020)

    Dragoste garantată

    Pentru a-și salva mica firmă de avocatură, Susan, o avocată serioasă, preia un caz bine plătit de la Nick, un nou și fermecător client care vrea să dea în judecată un site matrimonial ce garantează găsirea dragostei.

    Regia: Mark Steven Johnson
    15 16
    5.6
  • Trouble (2019)

    O belea de cățel

    Un câine extrem de alintat pe nume Trouble trebuie să învețe să trăiască în lumea reală, în timp ce încearcă să scape de copiii obraznici ai fostului lui stăpân.

    Regia: Kevin Johnson
    14 1
    5.8
  • Super Troopers 2 (2018)

    Super polițiști 2

    Continuare a comediei de succes din 2001 Super Troopers, în care un grup de 5 polițisti dintr-un orășel transformă arestarea vinovaților într-un adevărat război psihologic din care niciun cetățean nu poate ieși învingător.

    Regia: Jay Chandrasekhar
    85 11
    6.0
  • How to Be Single (2016)

    Cum să fii singur și fericit

    Oraşul New York este plin de inimi singuratice care doresc perechea potrivită, iar Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom și David au în comun nevoia de a învăța cum să fie singuri într-o lume plină de definiții în continuă evoluție ale dragostei.

    Regia: Christian Ditter
    16 7
    6.1
  • Someone Marry Barry (2014)

    O soție pentru Barry

    Trei prieteni complotează pentru a scăpa de prietenul lor al carui comportament in societate este necorespunzător. Ei vor sa ii găseasca o soție, dar atunci când întâlnește o femeie exact ca el, problemele lor se dublează.

    Regia: Rob Pearlstein
    5 0
    5.8
  • Big Hero 6 (2014)

    Cei 6 super eroi

    Știința roboților nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege ițele unui complot criminal ce amenință cu distrugerea dinamicului și tehnicizatului oraș San Fransokyo

    Regia: Don Hall, Chris Williams
    Oscar-uri:
    31 1
    7.8
  • Let's Be Cops (2014)

    Hai să fim polițiști!

    Este cea mai tare comedie cu poliţişti, doar că... eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume.

    Regia: Luke Greenfield
    24 5
    6.4
  • New Girl (2011)

    Viața cu Jess

    Jess Day este o învățătoare de aproape 30 de ani, foarte simpatică, dar care nu prea are noroc în dragoste. După ultima relație eșuată, aceasta se mută împreună cu 3 băieți

    Scenariul: Elizabeth Meriwether
    31 1
    7.8
  • Happy Endings (2011)

    Finaluri fericite

    Scenariul: David Caspe
    3 0
    7.8