Filmele cu Dana Lee

  • Dana Lee

    Dana Lee

  • Mask of the Ninja (2008)

    Masca ninja

    Undeva in Malibu, Kenji Takeo si fiica sa se pregatesc pentru sosirea sotiei lui Takeo, Kumiko. Linistea este spulberata de atacul asasinilor ninja. Takeo si paznicii acestuia sunt omorati intr-o secunda iar proprietatea este preluata de ninja.

    Regia: Bradford May
    0 0
    3.6
  • Leaving Barstow (2008)

    Să pleci din Barstow

    După ce termină școala, Andrew nu are prea multe opțiuni în locul în care s-a născut. El trăiește într-un orășel, nu are bani puși de-o parte, iar ceea ce câștigă dispare imediat, deoarece are grijă de familie. Situația se schimbă după ce o...

    Regia: Peter Paige
    0 0
    6.0
  • The Eliminator (2004)

    Eliminatorul

    Fostul politist Dakota Varley e decis sa castige un concurs de ambarcatiuni. El descopera ca un concurent este ucis, iar alti trei sunt victimele unor accidente inexplicabile. La randul lui, Varley este rapit de Dawson. Cine este acesta si de ce...

    Regia: Ken Barbet
    1 0
    3.4
  • Dark Blue (2002)

    Orașul în flăcări

    Eldon Perry e un politist veteran care nu se dă înapoi de la a încălca legea, pentru a-i pune după gratii pe cei care o merită. Atunci când partenerul său e ucis, Eldon dă pe fată toate fărădelegile superiorilor săi.

    Regia: Ron Shelton
    14 0
    6.6
  • Beethoven's 3rd (2000)

    Beethoven 3

    Călătorind spre California, familia Newton întâlnește o bandă deinfractori. Va reuși Beethoven, câinele familiei, să îi aducă în fațaJustiției pe “băieții răi” ?

    Regia: David Mickey Evans
    13 1
    4.1
  • White Tiger (1996)

    Tigrul alb

    Regia: Richard Martin
    0 0
    5.2
  • Rambo: First Blood Part II (1985)

    Rambo: Primul sânge, partea II

    John Rambo, un fost membru al Beretelor Verzi si erou al razboiului din Vietnam, este acum prizonier intr-o inchisoare federala, desi este nevinovat de acuzatiile aduse.

    Regia: George P. Cosmatos
    121 4
    6.5