Filmele cu Daniel Booko

  • Daniel Booko

    Daniel Booko

    40 de ani
    Data nașterii: 17.10.1983
    Locul nașterii: Three Rivers - Michigan - USA
  • Secret Obsession (2019)

    Obsesia secretă

    Jennifer suferă de amnezie după o agresiune traumatizantă, iar soțul ei are grijă de ea. Nu trece mult, iar femeia realizează că pericolul nu a trecut. Nici pe departe.

    Regia: Peter Sullivan
    29 3
    4.5
  • În timp ce se afla la o petrecere în pijamale, Olivia, în vârstă de doisprezece ani, este acuzată de moartea îngrozitoare și misterioasă a prietenei ei, după ce a cântat o melodie, creată de o minte retrasă, Milo, care invocă o figură demonică...

    Regia: Jesse Holland
    3 2
    4.3
  • Sniper: Special Ops (2016)

    Forțele speciale

    Incercand sa ajute un camarad ranit intr-o misiune din Afganistan, lunetistul Jake Chandler (Steven Seagal) ramane in urma grupului sau, iar restul echipei, ignorand ordinele superiorului, se intoarce sa ii salveze.

    Regia: Fred Olen Ray
    18 0
    3.0
  • Superfast! (2015)

    Superfurios și Superiute

    Poliţistul sub acoperire Lucas Withe se alătură lui Vin Serento în gaşca piloţilor de curse clandestine din Los Angeles. Sunt rapizi şi furioşi şi au de gând să-l păcălească pe bossul lumii interlope, Juan Carlos de la Sol.

    Regia: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
    10 1
    4.1
  • 21 & Over (2013)

    Marea matoleală

    Deși a doua zi de dimineață urmează să se prezinte la un interviu important pentru admiterea la Facultatea de Medicină, Jeff cedează insistențelor amicilor și iese în oraș. Insă o seară liniștită se transformă într-un desfrâu fără limite.

    Regia: Jon Lucas, Scott Moore
    13 0
    5.8
  • A Christmas Wedding Date (2012)

    Căsătoriți de Crăciun

    La zece ani dupa ce paraseste orasul natal pentru faima si succes, o femeie se intoarce pentru nunta unui prieten in ajunul Craciunului. Toate rivalitatile revin si prieteniile se reinoada.

    Regia: Fred Olen Ray
    7 3
    5.2
  • Wyatt Earp's Revenge (2012)

    Răzbunarea lui Wyatt Earp

    După ce iubita lui este ucisă mișelește, Wyatt Earp pleacă în căutarea fraților Kenedy. Protejați de un tată influent, aceștia știu că legea nu îi poate atinge. Însă, acest lucru nu este valabil și atunci când Earp trebuie să-și facă datoria.

    Regia: Michael Feifer
    6 0
    4.5
  • Crazy on the Outside (2010)

    Nebun la exterior

    Abia eliberat din inchisoare dupa 3 ani de detentie, Tommy (Tim Allen) este fortat sa se mute impreuna cu excentrica, manipulativa si exagerat de protectoarea lui sora Vicky (Sigourney Weaver), cu sarcasticul ei sot Ed si cu bunica lor.

    Regia: Tim Allen
    6 0
    5.5
  • Foreign Exchange (2008)

    Desteptul, Prostanacul, Musculosul si Timidul

    Un grup de 4 prieteni este format din: un baiat super destept, un prostanac plin de muschi, unul timid si unul stapan pe orice situatie si plin de fite. Fete, prietene, petreceri si plimbari.. .toate acestea intr-un film despre tinerii americani.

    Regia: Danny Roth
    3 1
    4.0
  • The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

    Furios și iute: Derapaj în Tokyo

    Shaun Boswell a fost mereu un pasionat al curselor ilegale de mașini - ceea ce a făcut să fie luat la ochi de autoritățile locale. Pentru a evita închisoarea, Shaun este trimis să trăiască alături de unchiul sau, cadru militar, in Tokyo.

    Regia: Justin Lin
    93 0
    6.0