Filmele cu Daniel Newman

  • Daniel Newman

    Daniel Newman

    42 de ani
    Data nașterii: 14.06.1981
    Locul nașterii: Atlanta, Georgia, USA
  • Division 19 (2017)

    Regia: Suzie Halewood
    9 6
    3.5
  • Falling Up (2009)

    Poarta norocoasă

    Din cauza unor probleme, Henry renunță la școala de asistenți medicali pentru a se angaja ca portar într-o elegantă clădire rezidențială din New York. Într-unul dintre apartamente locuiește o tânără care îi atrage atenția în mod deosebit.

    Regia: David M. Rosenthal
    5 1
    5.6
  • Children of the Corn (2009)

    Recolta însângerată

    Burt si Vicki sunt in drum spre California. Cuplul accidenteaza din neatentie un copil ivit din senin. La o examinare mai atenta, Burt observa ca micutul avea deja alte rani si ar fi urmat sa moara oricum. Burt decide sa cerceteze lanul de porumb.

    Regia: Donald P. Borchers
    4 0
    3.8
  • Road Trip: Beer Pong (2009)

    O escapadă super 2

    Andy este un tânăr ironizat de amici datorită loialității lui exagerate față de prietena lui, Kathy. Tânăra a rămas în orașul lor natal, iar Andy nu se bucură de viața în campus, așa cum ar trebui. Asta pana cand accepta sa o curteze pe Jenna...

    Regia: Steve Rash
    5 0
    4.8
  • Broken Bridges (2006)

    Punct. Și de la capăt

    Un cântăreț de succes, a cărui carieră muzicală se apropie inevitabil de sfârșit, se întoarce în orașul natal, unde se reîntâlnește cu iubita lui din adolescență și unde își întâlnește fiică de 16 ani pentru prima dată.

    Regia: Steven Goldmann
    0 0
    5.9
  • Shooting Gallery (2005)

    Un joc pe viață și pe moarte

    Jericho Hudson (Freddie Prinze Jr) este un baiat de cartier cu aptitudini de jucator de biliard. La un moment dat intra intr-o incurcatura cand este pus zalog la un joc de 9 bile intre doi jucatori legendari, Carl Bridges (Ving Rhames) si...

    Regia: Keoni Waxman
    2 0
    5.2