Filmele și serialele cu Daniel Sauli

  • Daniel Sauli

    Daniel Sauli

    42 de ani
    Data nașterii: 17.10.1981
  • The Deuce (2017)

    Cu James Franco și Maggie Gyllenhaal în rolurile principale, serialul dramă HBO explorează lumea anilor ’70 din New York, când au avut loc niște momente revoluționare pentru ce urma să devină industria sexuală americană.

    Scenariul: David Simon, George Pelecanos
    153 7
    8.1
  • Bleed for This (2016)

    Sângerează pentru visul tău!

    Fascinanta poveste a campionului mondial la box Vinny Pazienza care, după un accident de mașină în urma căruia nu se știa dacă va mai putea merge, a făcut una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria sportului.

    Regia: Ben Younger
    37 6
    6.8
  • Deliver Us from Evil (2014)

    ...și ne izbăvește de Cel Rău...

    Detectivul din New York Sarchie (Eric Bana) are parte de propriile-i probleme, dar viaţa i se dă peste cap când începe să investigheze o serie de crime pe cât de oribile, pe atât de inexplicabile. Detectivul face echipă cu un preot neconvenţional.

    Regia: Scott Derrickson
    22 1
    6.2
  • NYC 22 (2012)

    Scenariul: Richard Price
    2 0
    6.5
  • The Pink Panther (2006)

    Pantera roz

    The Pink Panther il are in centru bineinteles pe Inspectorul Clouseau, interpretat acum de Steve Martin. Alaturi de el, Jean Reno, Beyonce Knowles, Kevin Kline, Jackie Chan. O super-comedie!

    Regia: Shawn Levy
    32 2
    5.7
  • Brooklyn Lobster (2005)

    Homari de Brooklyn

    O familie se lupta sa-si tina afacerile pe linia de plutire in timp ce e marcata de crize personale, in drama scenaristului si regizorului Kevin Jordan. Ferma de homari a lui Giorgio a devenit o traditie in Brooklyn de mai bine de 65 de ani....

    Regia: Kevin Jordan
    0 0
    6.3