Filmele și serialele cu Danielle Panabaker

 • Danielle Panabaker

  Danielle Panabaker

  36 de ani
  Data nașterii: 19.09.1987
  Locul nașterii: Augusta, Georgia, USA
 • Time Lapse (2014)

  Gaură temporală

  Trei prieteni de douăzeci și ceva de ani descoperă o mașină a timpului care face poze 24 de ore în viitor. Ei încep s-o folosească ca să câștige pariuri la curse și totul merge bine până când unul devine mai lacom decât celălalt.

  Regia: Bradley King
  12 4
  6.5
 • The Flash (2014)

  Fulgerul

  După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni se trezește și își dă seama că ceva s-a schimbat. Are o super-putere.

  Scenariul: Greg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns
  1775 32
  7.5
 • Girls Against Boys (2012)

  Fete contra băieți

  Regia: Austin Chick
  5 0
  4.8
 • Piranha 3DD (2012)

  După povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se îndreaptă în amonte, în Big Wet, un parc acvatic. Deși au venit să scalde și să se distreze, personalul și turiștii primesc mai mult decât se așteptau când trebuie să înfrunte sângeroși pești.

  Regia: John Gulager
  8 1
  3.8
 • The Shunning (2011)

  Regia: Michael Landon Jr.
  3 1
  6.2
 • The Ward (2010)

  Pavilionul

  Povestea terifiantă a tinerei Kristen, o fată instituționalizată într-un ospiciu, care ajunge să fie vânată de un spirit misterios și deloc prietenos.

  Regia: John Carpenter
  10 2
  5.5
 • The Crazies (2010)

  David e şeriful micului oraş Ogden Marsh, exemplu perfect al suburbiei americane. La un moment dat, lucrurile scapă de sub control, iar micul stabiliment edenic se destramă. Locuitorii din Ogden Marsh încep să dezvolte comportamente deviante.

  Regia: Breck Eisner
  24 1
  6.5
 • Friday the 13th (2009)

  Vineri 13

  Plecat sa-si caute sora disparuta, Clay se indreapta spre codrii intunecati ai legendarului Crystal Lake, unde da peste ramasitele putrezite ale unei baraci ascunse printre copaci acoperiti de muschi. Iar asta nu e tot ce descopera Clay.

  Regia: Marcus Nispel
  25 9
  5.5
 • Mr. Brooks (2007)

  Dl. Brooks

  Domnul Brooks este om de afaceri de succes, un filantrop, sot iubitor si tata, un adevarat stalp al comunitatii. Totusi, el ascunde un secret sinistru - e un criminal în serie atat de destept, încat nu l-a suspectat nimeni niciodata. Pana acum.

  Regia: Bruce A. Evans
  32 4
  7.3
 • Shark (2006)

  Scenariul: Ian Biederman
  0 0
  7.1
 • Read It and Weep (2006)

  Citește și plângi

  Jamie este complet devotata jurnalului ei, in care isi scrie toate parerile si in care da frau liber fantasmelor de a deveni una dintre fetele populare din liceu. Totul se da peste cap cand Jamie lasa pe catedra profesoarei de engleza jurnalul...

  Regia: Paul Hoen
  0 0
  5.5
 • Yours, Mine & Ours (2005)

  Al tău, al meu și al nostru

  In aceasta comedie de familie, parintii vaduvi Frank (Dennis Quaid) si Helen (Rene Russo) se casatoreasc dar cei 18 copii dintre ei incearca sa le saboteze casatoria. Astfel ei descopera ca familiile si casatoriile nu pot fi facute intr-o singura zi.

  Regia: Raja Gosnell
  6 1
  5.5
 • Sky High (2005)

  Școala superioară de eroi

  Fara a beneficia aparent de puteri supranaturale, Will pare ca este menit sa fie doar un ucenic. Pe masura ce isi descopera puterile, invata ca este nevoie de loialitate si spirit de echipa pentru a deveni intr-adevar un erou!

  Regia: Mike Mitchell
  13 0
  6.3