Filmele și serialele cu Danny Keogh

  • Danny Keogh

    Danny Keogh

    76 de ani
    Data nașterii: 01.01.1948
    Locul nașterii: Kampala, Uganda
  • The Harvesters (2018)

    Culegătorii

    Filmul este o dramă din Africa de Sud despre fiul unei familii foarte religioase și despre orfanul adoptat pe care îl vede ca pe o amenințare.

    Regia: Etienne Kallos
    0 0
    6.5
  • Regia: Don Michael Paul
    17 6
    5.0
  • Detour (2016)

    Pe căi ocolite

    Harper, un student la drept, crede că tatăl lui vitreg este responsabil pentru accidentul de mașină în urma căruia mama lui a intrat în comă. Înecându-și amarul în băutură, Harper face un pact cu un bărbat care se oferă să-l omoare pe tată.

    Regia: Christopher Smith
    20 3
    6.2
  • Zulu (2013)

    Acțiunea are loc într-o Africa de Sud trăind cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Polițiștii Brian (Orlando Bloom) și Ali (Forest Whitaker) au parte de provocarea vieții în timpul unei patrule.

    Regia: Jérôme Salle
    1 1
    6.7
  • Death Race 2 (2010)

    Cursă mortală 2

    Death Race 2 isi are actiunea in viitorul apropiat, in momentul in care economia Statelor Unite ale Americii incepe sa cada si un lant violent de crime incepe sa iasa de sub control.

    Regia: Roel Reiné
    24 1
    5.6
  • The Lost Future (2010)

    Oamenii viitorului

    Un grup de supravieţuitori încearcă să se adapteze într-o lume postapocaliptica în care deşerturile, mlaştinile şi pădurile au luat locul zonelor industrializate.

    Regia: Mikael Salomon
    29 2
    4.9
  • Starship Troopers 3: Marauder (2008)

    Infanteria Stelara 3: Invadatorii

    Colonelul Johnny Rico (Casper Van Dien) s-a intors pentru a-si conduce echipa intr-o misiune secreta, care trebuie sa salveze un mic echipaj de soldati, esuat pe indepartata planeta OM-1.

    Regia: Edward Neumeier
    29 2
    4.3
  • Charlie Jade (2005)

    În Alfavers, o lume robotizată a viitorului, dominată de corporaţii multinaţionale, detectivul Charlie Jade anchetează moartea misterioasă a unei femei şi, printr-un accident, descoperă posibilitatea de a pătrunde în diferite universuri paralele....

    Scenariul: Chris Roland, Robert Wertheimer
    3 0
    7.2
  • Wake of Death (2004)

    Amprenta morții

    Ben Archer lucreaza pentru o organizatie criminala. Obosit si satul de atatea crime, el vrea sa se retraga. Cynthia, sotia lui, lucreaza ca asistent social la INS. Apropiindu-se de o refugiata chinezoaica, Cynthia o aduce acasa.

    Regia: Philippe Martinez
    20 0
    5.5
  • Consequence (2003)

    Consecințe

    Regizat de Anthony Hickox, Consequence se concentreaza asupra dramei unui dentist depresiv, care a facut o greseala in timpul unei operatii ce l-a costat slujba si dreptul la practica. Crezand ca orice speranta e pierduta, el isi insceneaza...

    Regia: Anthony Hickox
    0 0
    4.9
  • Slash (2002)

    Moarte și rock

    Faceti cunostintă cu SLASH, o trupă rock aflată în plină ascensiune spre renume, avere, iar acum moarte. Au aspectul, atitudinea si muzica necesare. SLASH ar ucide pentru succes. Dar e posibil să fie chiar ei ucisi în acest timp. Deocamdată, ei...

    Regia: Neal Sundstrom
    0 0
    4.3
  • Shark Attack 2 (2000)

    Atacul rechinilor 2

    Rechinii care au facut parte din experimentul doctorului Craven se intorc, de data asta alegand Cape Town, Africa de Sud, ca loc de vanatoare. Doua surori, Amy si Samantha, sunt atacate de un rechin si doar Samantha supravietuieste. O...

    Regia: David Worth
    0 0
    3.2
  • The Mangler (1995)

    Regia: Tobe Hooper
    3 1
    4.4