Filmele și serialele cu Danny Mann

  • Danny Mann

    Danny Mann

    72 de ani
    Data nașterii: 28.07.1951
    Locul nașterii: Mobile, Alabama, USA
  • Regia: Boris Jacq, Habib Louati
    0 0
    6.4
  • Planes: Fire & Rescue (2014)

    Avioane: Echipa de intervenții

    Când avionul de curse Dusty află că motorul lui e defect și e posibil să nu mai poată concura niciodată, el trebuie să-și schimbe perspectiva și se lansează în lumea pompierilor aerieni.

    Regia: Roberts Gannaway
    7 0
    5.9
  • Open Season 3 (2010)

    Năzdrăvanii din Pădure 3

    Dezamăgit de faptul că cel mai bun prieten al său - cerbul Elliot - preferă compania soției și a celor trei copii, ursul Boog decide să plece singur în această aventură și este irezistibil atras de mirajul unui circ ambulant rusesc.

    Regia: Cody Cameron
    8 0
    5.0
  • Up (2009)

    Deasupra tuturor

    Hărţuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârie-nori, septuagenarul Carl îşi ia zborul cu tot cu casă, susţinut în aer de o mulţime de baloane. Exista o singura problema: în momentul "decolării", pe prispa casei se afla un puşti de opt ani.

    Regia: Bob Peterson, Pete Docter
    Oscar-uri:
    38 1
    8.3
  • Open Season 2 (2008)

    Năzdrăvanii din Pădure 2

    În cel de-al doilea film Open Season, Boog și Elliot se întorc pentru noi aventuri nebunatice. După ce s-a îndrăgostit nebunește de Giselle, Elliot a pornit spre altar... însă cu un ușor ocol, căci domnul Weenie a fost răpit

    Regia: Matthew O'Callaghan, Todd Wilderman
    10 1
    5.5
  • The Land Before Time VI: The Secret of Saurus Rock (1998)

    Tinutul stravechi VI: Secretul pietrei Saurus

    Pe îndepãrtata margine a Marii Vãi se aflã misterioasa Piatrã Saurus, iar gemenii Trei-Coarne, Dinah si Dana au fugit de acasã în cãutarea ei. Doar Piciorus, Cera, Spike, Ducky si Petrie îi mai pot aduce înapoi acasã. Tinutul strãvechi VI:...

    Regia: Charles Grosvenor
    1 0
    5.8
  • Babe: Pig in the City (1998)

    Noile aventuri ale lui Babe în oraș

    Filmul urmareste evolutia lui Babe, Ferdy si Dna Hoggettt, porniti intr-o cruciada impotriva marelui oras si care reusesc sa-si faca prieteni din dusmani, sa stranga suficienti bani pentru a salva ferma si sa uneasca doua universuri intr-unul singur.

    Regia: George Miller
    8 0
    5.8
  • Quack Pack (1996)

    Gașca Rațelor

    Scenariul: Toby Shelton
    0 0
    6.7
  • Balto (1995)

    Amblin Entertainment prezintă fantastica aventură a celui mai curajos câine al tuturor timpurilor! Inspirată dintr-o poveste reală, Balto vă va mişca sufletul. Jumătate husky şi jumătate lup, Balto nu-şi găseşte locul în lume

    Regia: Simon Wells
    15 1
    7.1
  • Babe (1995)

    Babe - Cel mai curajos porc din lume

    Filmul descrie aventurile unui porc care vrea sa devina caine ciobanesc. In Romania, filmul a rulat dublat in limba romana. (Fiind primul experiment de acest gen.)

    Regia: Chris Noonan
    Oscar-uri:
    14 1
    6.9
  • Pocahontas (1995)

    Povestea ne poartă la începutul secolului al 17-lea, când coloniștii iau cu asalt Lumea Nouă. În numele noii puteri, pentru a-i îndrepta pe "sălbatici", populația "civilizatoare" le pustiește nu doar bogățiile naturale, ci și moștenirea culturală

    Regia: Mike Gabriel, Eric Goldberg
    Oscar-uri:
    13 0
    6.7
  • Thumbelina (1994)

    Degețica

    "Tulburator! Parintii vor ovationa, fetele se vor simti in al noulea cer, iar baietii vor fi rasplatiti cu fantastice aventuri temerare. Filmul invaluie totul cu o vraja fermecatoare." - Peter Travees – 1994 (Family Life).

    Regia: Don Bluth, Gary Goldman
    7 0
    6.2