Filmele și serialele cu Danny McBride

 • Danny McBride

  Danny McBride

  47 de ani
  Data nașterii: 29.12.1976
  Locul nașterii: Statesboro, Georgia, USA
 • The Mitchells vs the Machines (2021)

  Familia Mitchell împotriva roboților

  Katie este acceptată la facultatea la care visa să studieze. Familia decide să o ducă cu mașina, însă se trezește în mijlocul unei răscoale a roboților în fața căreia vor trebui să gândească și acționeze coordonat pentru a salva lumea.

  Regia: Mike Rianda, Jeff Rowe
  32 1
  7.6
 • The Angry Birds Movie 2 (2019)

  Angry Birds: Filmul

  Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu ticăloșii porcușori verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze.

  Regia: John Rice, Thurop Van Orman
  73 6
  6.4
 • The Righteous Gemstones (2019)

  Familia Gemstone

  Danny McBride se întoarce cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de lăcomie și opere de caritate.

  Scenariul: Danny McBride
  31 2
  8.1
 • Regia: Jody Hill
  9 0
  5.5
 • Alien: Covenant (2017)

  Alien: Pactul

  Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

  Regia: Ridley Scott
  408 64
  6.4
 • Vice Principals (2016)

  Directori adjuncți

  Acest serial spune povestea unui liceu și a celor doi oameni care aproape că îl conduc: Danny McBride și Walton Goggins sunt directorii adjuncți ai liceului, prinși într-o teribilă luptă pentru putere, amândoi râvnind la aceeași poziție de director.

  Scenariul: Danny McBride, Jody Hill
  3 0
  8.0
 • The Angry Birds Movie (2016)

  Angry Birds - Filmul

  Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei?

  Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
  30 1
  6.3
 • Richie (Bill Murray) este un manager de muzica rock ce a avut si zile mai bune decat acestea si isi duce ultimul client care i-a mai ramas intr-un tur prin Afghanistan. Atunci cand Richie ajunge in Kabul, ramane de unul singur, fara niciun ban.

  Regia: Barry Levinson
  4 0
  5.5
 • Don Verdean (2015)

  Regia: Jared Hess
  1 4
  5.4
 • Aloha (2015)

  Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui

  Regia: Cameron Crowe
  19 3
  5.4
 • Clear History (2013)

  Așa se scrie istoria!

  Nathan e un fost director de vânzări căzut în dizgrație, care trăiește sub o nouă identitate. El își dă seama că fostul său șef, Will Haney, s-a îmbogățit cu milioane de dolari după ce a lansat pe piață o mașină electrică pe care Nathan a creat-o

  Regia: Greg Mottola
  2 0
  6.5
 • This Is the End (2013)

  A venit sfârșitu'

  Apreciata comedie urmărește șase prieteni baricadați în casă după ce o serie de bizare și catastrofice evenimente devastează orașul Los Angeles. În timp ce lumea din jur se duce de râpă, stresul captivității pune la încercare prietenia.

  Regia: Seth Rogen, Evan Goldberg
  22 5
  6.6
 • 30 Minutes or Less (2011)

  Ai 30 de minute sau bum!

  O comedie de acţiune despre 3 bandiţi urmăriţi de poliţie. Ca să obţină fondurile necesare unei dispariţii eficiente din ochii autorităţilor, aceştia iau ostatic un băiat care livrează pizza, îi leagă o bombă de piept şi-l trimit să jefuiască o bancă

  Regia: Ruben Fleischer
  10 1
  6.1
 • Your Highness (2011)

  Măria ta

  O comedie fantastică despre un prinț arogant și puturos și fratele lui mult mai demn și întreprinzător. Când ursita celui de-al 2lea e răpită de un vrăjitor, iar de soarta ei depinde viitorul întregului regat magic, cei 2 frați trebuie să facă echipă

  Regia: David Gordon Green
  22 6
  5.5