Filmele și serialele cu Danny McBride

 • Danny McBride

  Danny McBride

  46 de ani
  Data nașterii: 29.12.1976
  Locul nașterii: Statesboro, Georgia, USA
 • The Mitchells vs the Machines (2021)

  Familia Mitchell împotriva roboților

  Katie este acceptată la facultatea la care visa să studieze. Familia decide să o ducă cu mașina, însă se trezește în mijlocul unei răscoale a roboților în fața căreia vor trebui să gândească și acționeze coordonat pentru a salva lumea.

  Regia: Mike Rianda, Jeff Rowe
  31 1
  7.6
 • The Angry Birds Movie 2 (2019)

  Angry Birds: Filmul

  Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu ticăloșii porcușori verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze.

  Regia: John Rice, Thurop Van Orman
  70 6
  6.4
 • The Righteous Gemstones (2019)

  Familia Gemstone

  Danny McBride se întoarce cu un serial de comedie despre o familie faimoasă de tele-evangeliști, familie ce are o lungă tradiție de lăcomie și opere de caritate.

  Scenariul: Danny McBride
  26 2
  8.1
 • Regia: Jody Hill
  8 0
  5.5
 • Alien: Covenant (2017)

  Alien: Pactul

  Ajuns pe o planetă indepărtată, echipajul navei Covenant descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar este de fapt o lume întunecată si periculoasă al cărei unic locuitor este sinteticul David, supraviețuitorul expediției anterioare.

  Regia: Ridley Scott
  384 64
  6.4
 • Vice Principals (2016)

  Directori adjuncți

  Acest serial spune povestea unui liceu și a celor doi oameni care aproape că îl conduc: Danny McBride și Walton Goggins sunt directorii adjuncți ai liceului, prinși într-o teribilă luptă pentru putere, amândoi râvnind la aceeași poziție de director.

  Scenariul: Danny McBride, Jody Hill
  3 0
  8.0
 • The Angry Birds Movie (2016)

  Angry Birds - Filmul

  Inspirat de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimul deceniu, Angry Birds are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei?

  Regia: Clay Kaytis, Fergal Reilly
  26 1
  6.3
 • Richie (Bill Murray) este un manager de muzica rock ce a avut si zile mai bune decat acestea si isi duce ultimul client care i-a mai ramas intr-un tur prin Afghanistan. Atunci cand Richie ajunge in Kabul, ramane de unul singur, fara niciun ban.

  Regia: Barry Levinson
  4 0
  5.5
 • Don Verdean (2015)

  Regia: Jared Hess
  1 4
  5.4
 • Aloha (2015)

  Un renumit contractor al armatei revine în locurile în care a trăit cele mai mare succese din cariera sa militară. Bărbatul reînnoadă legătura cu o fostă mare dragoste, dar, în același timp, se îndrăgostește de supraveghetoarea lui

  Regia: Cameron Crowe
  18 3
  5.4
 • Clear History (2013)

  Așa se scrie istoria!

  Nathan e un fost director de vânzări căzut în dizgrație, care trăiește sub o nouă identitate. El își dă seama că fostul său șef, Will Haney, s-a îmbogățit cu milioane de dolari după ce a lansat pe piață o mașină electrică pe care Nathan a creat-o

  Regia: Greg Mottola
  2 0
  6.5
 • This Is the End (2013)

  A venit sfârșitu'

  Apreciata comedie urmărește șase prieteni baricadați în casă după ce o serie de bizare și catastrofice evenimente devastează orașul Los Angeles. În timp ce lumea din jur se duce de râpă, stresul captivității pune la încercare prietenia.

  Regia: Seth Rogen, Evan Goldberg
  22 5
  6.6
 • 30 Minutes or Less (2011)

  Ai 30 de minute sau bum!

  O comedie de acţiune despre 3 bandiţi urmăriţi de poliţie. Ca să obţină fondurile necesare unei dispariţii eficiente din ochii autorităţilor, aceştia iau ostatic un băiat care livrează pizza, îi leagă o bombă de piept şi-l trimit să jefuiască o bancă

  Regia: Ruben Fleischer
  8 1
  6.1
 • Your Highness (2011)

  Măria ta

  O comedie fantastică despre un prinț arogant și puturos și fratele lui mult mai demn și întreprinzător. Când ursita celui de-al 2lea e răpită de un vrăjitor, iar de soarta ei depinde viitorul întregului regat magic, cei 2 frați trebuie să facă echipă

  Regia: David Gordon Green
  21 6
  5.5
 • Po trăiește acum o viață liniștită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeștrii în artele marțiale Cei Cinci Furioși, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea este amenințată de un villain care vrea sa cucereasca China.

  Regia: Jennifer Yuh Nelson
  32 0
  7.2