Filmele și serialele cu Danny Pino

  • Danny Pino

    Danny Pino

    50 de ani
    Data nașterii: 15.04.1974
    Locul nașterii: Miami, Florida, USA
  • Dear Evan Hansen (2021)

    Dragă Evan Hansen

    Un licean cade victimă propriei minciuni după ce scrisoarea lui este confundată cu un bilet de adio lăsat de un coleg de școală care s-a sinucis.

    Regia: Stephen Chbosky
    7 1
    6.1
  • Fatale (2020)

    Tentație periculoasă

    După o aventura de o noapte, un bărbat căsătorit se găsește încurcat în ultima investigație a unui detectiv de poliție.

    Regia: Deon Taylor
    110 7
    5.4
  • Mayans M.C. (2018)

    "Mayans M.C." îl prezintă pe EZ Reyes, un fost copil minune care tocmai a ieșit din închisoare și e ucenic în filiala Mayans M.C., de la granița California-Mexic, și trebuie să-și creeze noua sa identitate de nelegiuit.

    Scenariul: Kurt Sutter, Elgin James
    309 11
    7.6
  • Filmul relatează povestea unui bancher miliardar din Los Angeles, pe nume Charlie, care fuge din Statele Unite cu întreaga avere după ce iese la iveală faptul că este un escroc.

    Regia: R. Ellis Frazier
    3 1
    5.2
  • Across the Hall (2009)

    Vis-a-vis

    O noapte linistita ia o intorsatura tragica cand Julian primeste un telefon frenetic de la cel mai bun prieten al sau, Terry, care pretinde ca si-a urmarit logodnica necredincioasa, June, pana la un hotel de mana a doua, in cealalta parte a orasului.

    Regia: Alex Merkin
    5 0
    5.9
  • Flicka (2006)

    Derulata in mijlocul unor peisaje montane spectaculoase, aceasta poveste despre maturizare este o adevarata sursa de inspiratie si prezinta o distributie de exceptie, intre care starul muzicii country Tim McGraw, Maria Bello si Alison Lohman.

    Regia: Michael Mayer
    8 0
    6.0
  • The Lost City (2005)

    Orașul pierdut

    In Havana, Cuba, la sfarsitul anilor '50, o familie instarita, avand un fiu mare proprietar de cluburi, este prinsa in tranzitia violenta de la regimul opresiv al lui Batista la guvernul Marxist al lui Fidel Castro. Regimul lui Castro duce la fuga...

    Regia: Andy García
    10 0
    6.5
  • Cold Case (2003)

    Cu sânge rece

    Lilly intervievează câţiva martori: Melanie, cea mai bună prietena a lui Jill, pe prietenul acesteia, Todd Whitley, şi pe fratele său Eric. Toate probele par a fi împotriva lui Eric, care acum are mari probleme cu acoolul. Logodnica unui poliţist...

    Scenariul: Meredith Stiehm
    2 0
    7.6