Filmele cu Darlanne Fluegel

  • Darlanne Fluegel

    Darlanne Fluegel

    Data nașterii: 25.11.1953
    Decedat: 15.12.2017 (64 de ani)
  • Darkman III: Die Darkman Die (1996)

    Omul Intunericului III

    Doctorul Westlake/ Darkman (Arnold Vosloo) revine la vechile sale trucuri, furand de la cei corupti si pastrand totul pentru el, in timp ce incearca sa-si perfectioneze pielea sintetica care nu rezista mai mult de 99 de minute la lumina zilei....

    Regia: Bradford May
    5 1
    4.7
  • Scanner Cop (1994)

    Regia: Pierre David
    3 0
    5.3
  • Pet Sematary II (1992)

    Cimitirul Animalelor 2

    Dupa un eveniment nefericit, un baiat se intoarce in orasul sau natal impreuna cu tatal sau. aici incearca sa-si faca noi prieteni. Insa intamplarile stranii care se petrec, animale care sunt omorate si ingropate ne vor ingrozi de-a binelea.

    Regia: Mary Lambert
    14 0
    4.9
  • Lock Up (1989)

    După gratii

    Cu 6 luni inainte de a fi eliberat, Leone e transferat la o alta inchisoare. Directorul, Drumgoole, e hotarat sa-i faca viata imposibila. Ar face orice pentru a-l "ajuta" pe Leone sa calce stramb, pentru a-i asigura apoi o sedere definitivă acolo.

    Regia: John Flynn
    38 1
    6.4
  • Running Scared (1986)

    Morți de frică

    Mult umor si o pietenie frumoasa, aceasta este reteta succesului pentru doi fosti politisti, buni cunoscatori ai strazilor, care si-au deschis împreuna un bar. Planurile celor doi ajung într-un punct periculos când Julio iese de la închisoare.

    Regia: Peter Hyams
    8 0
    6.5
  • Tough Guys (1986)

    Baieti duri

    Burt Lancaster si Kirk Douglas, doi actori legendari si un cuplu mitic, sunt la cota lor cea mai nostima atunci cand dau piept cu ororile lumii moderne.

    Regia: Jeff Kanew
    14 1
    6.2
  • To Live and Die in L.A. (1985)

    Viață și moarte în L.A.

    Agentul secret Richard Chance este decis sa se razbune pe Eric Masters (Willem Dafoe), un fost politist, cel care i-a omorat partenerul. El este atat de hotarat sa mearga pana la capat pe acest drum, incat face din asta scopul vietii sale.

    Regia: William Friedkin
    10 3
    7.3
  • Once Upon a Time in America (1984)

    A fost odată în America

    Povestea epica, remarcabila a unui grup de tineri gangsteri evrei din New York, care a supravietuit prohibitiei. Ei se reintalnesc dupa 35 ani si incearca sa se salveze. Filmul poate fi privit si ca povestea unui om care este in razboi cu el insusi.

    Regia: Sergio Leone
    70 2
    8.3
  • Battle Beyond the Stars (1980)

    Bătălie dincolo de stele

    Regia: Roger Corman, Jimmy T. Murakami
    11 2
    5.5
  • Eyes of Laura Mars (1978)

    Ochii Laurei Mars

    Intr-o zi, Laura Mars (Faye Dunaway) isi da seama ca poate vedea prin ochii unui criminal in serie, chiar in momentul in care acesta comite crimele. Cu ajutorul unui detectiv de politie incearca sa opreasca sirul crimelor. Dar mai intai trebuie...

    Regia: Irvin Kershner
    3 1
    6.2